Maistuvaa pääsiäistä! 4 herkkua, 4 klassikkoreseptiä ja 4 uutta ideaa pääsiäispöytään
Ruoka
Maistuvaa pääsiäistä! 4 herkkua, 4 klassikkoreseptiä ja 4 uutta ideaa pääsiäispöytään
Pääsiäiseksi parsakeittoa ja pashaa? Vai sittenkin jotain uutta, kuten Cokis-lammasta? Poimi jutustamme 12 loistoideaa pääsiäispöytään.

4 pääsiäisen makeaa suosikkia
1. Pääsiäisen kaunein rahkapulla
Sitruunainen rahkatäyte varmistaa rahkapullien ihanan maun, ja aprikoosi kauniin ulkonäön.
2. Sopivan överi Kinder-piirakka
Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna.
3. Suussasulava Mignon-kakku
Täyteläinen Mignon-kakku hyydytetään kulhossa munan muotoiseksi.
4. Marmoroitu rahkapiirakka
Paistettava mango-juustokakku hurmaa mutakakkua muistuttavalla suklaapohjallaan, raikkaalla rahkatäytteellään ja vauhdikkailla mangoraidoillaan.
4 klassikkoa pääsiäispöytään
1. Juhlava parsakeitto uppomunien kanssa
Uppomunilla saat parsakeittoon juhlavuutta.
2. Klassikko: karitsanpaisti
Meheväksi kypsennetty karitsanpaisti suorastaan sulaa suussa!
3. Herkulliset yrttiperunat
Herkulliset yrttiperunat toimivat loistavana lisukkeena.
4. Perinteinen pasha
Perinteinen pasha on helppo valmistaa, eikä siinä säästellä voita, kermaa tai kananmunia.
4 uutta makua pääsiäiseen
1. Sherryllä maustettu mantelikeitto
Täyteläinen mantelikeitto on ihana ruokahalun herättäjä.
2. Vihreät parsa-lohiflatbreadit
Flatbreadit sisältävät ylmäsavulohta, vihreää parsaa, fetaa ja tillipestoa. Näillä täytteillä ei voi mennä metsään.
3. Cokis-lammas
Kolajuomassa keitetty lammas kuulostaa oudolta, mutta maistuu herkulliselta.
4. Semifreddo mämmistä
Mämmisemifeddo maistuu niillekin, jotka eivät ole suuria mämmin rakastajia.