Maistuvaa pääsiäistä! 4 herkkua, 4 klassikkoreseptiä ja 4 uutta ideaa pääsiäispöytään


Pääsiäiseksi parsakeittoa ja pashaa? Vai sittenkin jotain uutta, kuten Cokis-lammasta? Poimi jutustamme 12 loistoideaa pääsiäispöytään.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

4 pääsiäisen makeaa suosikkia

1. Pääsiäisen kaunein rahkapulla

Sitruunainen rahkatäyte varmistaa rahkapullien ihanan maun, ja aprikoosi kauniin ulkonäön.

2. Sopivan överi Kinder-piirakka

Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna.

3. Suussasulava Mignon-kakku

Täyteläinen Mignon-kakku hyydytetään kulhossa munan muotoiseksi.

4. Marmoroitu rahkapiirakka

Paistettava mango-juustokakku hurmaa mutakakkua muistuttavalla suklaapohjallaan, raikkaalla rahkatäytteellään ja vauhdikkailla mangoraidoillaan.

4 klassikkoa pääsiäispöytään

1. Juhlava parsakeitto uppomunien kanssa

Uppomunilla saat parsakeittoon juhlavuutta.

2. Klassikko: karitsanpaisti

Meheväksi kypsennetty karitsanpaisti suorastaan sulaa suussa!

3. Herkulliset yrttiperunat

Herkulliset yrttiperunat toimivat loistavana lisukkeena.

4. Perinteinen pasha

Perinteinen pasha on helppo valmistaa, eikä siinä säästellä voita, kermaa tai kananmunia.

4 uutta makua pääsiäiseen

1. Sherryllä maustettu mantelikeitto

Täyteläinen mantelikeitto on ihana ruokahalun herättäjä.

2. Vihreät parsa-lohiflatbreadit

Flatbreadit sisältävät ylmäsavulohta, vihreää parsaa, fetaa ja tillipestoa. Näillä täytteillä ei voi mennä metsään.

3. Cokis-lammas

Kolajuomassa keitetty lammas kuulostaa oudolta, mutta maistuu herkulliselta.

4. Semifreddo mämmistä

Mämmisemifeddo maistuu niillekin, jotka eivät ole suuria mämmin rakastajia.
Julkaistu: 15.4.2018