Meillä kotona -kaupat

Muuta huoneen ilme hetkessä – ja ällistyttävän helposti! Mattapintaiset, muovittomat seinätarrat näyttävät maalatuilta taideteoksilta

MAINOS
Muuta huoneen ilme hetkessä – ja ällistyttävän helposti! Mattapintaiset, muovittomat seinätarrat näyttävät maalatuilta taideteoksilta
Väriä ja iloa seinille ilman remontoinnin vaivaa! Helsinkiläisten Thomaksen ja Alban perustama Made of Sundays valmistaa suloisia, helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia seinätarroja, joiden pohjana on laadukas mattapintainen paperitapetti. Hyödynnä nyt Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa Made of Sundaysin tuotteet 20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella 28.8.2022 saakka.
Julkaistu: 22.8.2022

"En voi kehua liikaa – tarrat on aivan upeat. Laatu ylitti odotukset. Näyttää livenä aivan kuin joku ois käyny maalaamassa valaat, kalat ja korallit meidän seinään taidokkaasti laadukkailla vesiväreillä."

Näin kuvailee Piia Made of Sundaysin seinätarroja. Eikä ihme, Made of Sundaysin Suomessa valmistetut tarrat näyttävät kaikkea muuta kuin muovisilta. Taustalla on vuosien kehitystyö.

Kuten monet loistavat ideat, tämäkin lähti omasta tarpeesta.

– Teimme ensimmäiset seinätarrat itseämme varten, mutta nopeasti huomasimme, että markkinoilla olevat materiaalit eivät vastanneet odotuksiamme, Made of Sundaysin toinen perustaja Thomas Leppä kertoo.

Suurin osa markkinoilla olevista seinätarroista valmistetaan pehmeästä pvc-vinyylistä. Tarrat ovat siis muovia, jota ei voi kierrättää.

– Vuosien kokeilujen jälkeen onnistuimme luomaan turvallisen materiaalin, joka kiiltävän muovin sijaan on laadukasta mattapintaista paperitapettia, Thomas kertoo.

Kaikki Made of Sundaysin seinätarrat tehdään Helsingissä. Muoviton ja myrkytön tarrapaperi tulee perinteisestä tapettitehtaasta Ranskasta. Liima on vesipohjaista akryyliliimaa ja tarrojen värit liuotinvapaita vesipohjaisia lateksivärejä.

Voit käyttää seinätarroja kaikilla kodin sileillä pinnoilla. Tässä kuvassa Magnolian kukat ja lehdet -seinätarra.

Seinätarrat ovat loistava vaihtoehto silloin, jos kaipaa kotiin uutta ilmettä, mutta ei halua ryhtyä maalaus- tai tapetointihommiin. Tai jos asuu vaikkapa vuokralla, eikä asuntoon ole lupa tehdä pysyvämpiä muutoksia. Seinätarrat nimittäin irtoavat tarvittaessa helposti kodin kovilta pinnoilta.

10 syytä valita Made of Sundaysin paperiseinätarrat

  1. Laadukasta suunnittelua – ihanat tarramallit!
  2. Seinään laitto on vaivatonta ja nopeaa.
  3. Työkaluja ei tarvita – tarra, sakset ja muovikortti tai lasta riittävät.
  4. Luovaa ja hauskaa puuhaa, liimaa tarroja vaikka lasten kanssa!
  5. Helppo irrottaa tarvittaessa.
  6. Uudelleen liimattava, mikäli käsittelet tarraa varoen.
  7. Tarrat tehdään Suomessa.
  8. Paras mahdollinen materiaali, näyttää ja tuntuu perinteiseltä tapetilta.
  9. Ei myrkkyjä, ja kaikki tarran komponentit kierrätettävissä.
  10. Tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä ylijäämää synny.

Hyödynnä etu: Tilaa Made of Sundays -tuotteet 20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella

Etu on voimassa 22.–28.8.2022, ja se koskee kaikkia Made of Sundaysin tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Lähdetään lennolle!

Rauhallisesti leijailevat kuumailmapallot ovat sisustustarrojen klassikko, joka sopii kaikentyyppisiin lastenhuoneisiin. Kaunis vesiväritekstuura antaa eloa tarroille ja erikokoiset pallot luovat seinälle syvyyttä ja perspektiiviä.

Kasvien lumoa

Tuo tropiikin värit ja lämpö seinällesi. Kaikki tarrat tulevat erillisinä elementteinä, joten voit sommitella trooppiset palmut ja linnut seinällesi juuri haluamallasi tavalla.

Eläinmaailman ihmeitä

Katon rajassa köllöttelevä laiskiainen on hauska lisä vaikkapa viidakkoaiheisen huoneen sisustukseen. Sopii parhaiten katon rajaan nurkkaan tai muihin vastaaviin kehystettyihin tiloihin.

Unet sateenkaaren alla

Iso sateenkaariseinätarra on hauska ja huomiota herättävä sisustuselementti, jota voi käyttää joko keskellä seinää tai huonekalujen takana kuten esimerkiksi sängyn päätynä.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »