Maalämpö on fiksu valinta – näin hyödynnät uusiutuvaa energiaa maan uumenista!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Nibe
Maalämpö on suosituin ja tehokkain lämmönlähde omakotitaloissa. Invertteriohjattu maalämpöpumppu säätää toimintaansa energian tarpeen mukaan. Maalämpöpumpun voi asentaa milloin tahansa, ja juuri nyt kannattaa olla nopea – katso kampanjaetu jutun lopusta!

Jo useampi kuin joka toinen rakentaja valitsee maalämpöpumpun kodin energiaratkaisuksi. Maalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin remontoitavaankin taloon, ja se on hyvä valinta, kun tavoitellaan rahallisia säästöjä ja vaivattomuutta.

Maalämpö on käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen energiamuoto. Siihen siirtyvä kotitalous seisoo samassa rintamassa myös Suomen energia- ja ilmastostrategian kanssa, koska valtion pitkän aikavälin tavoitteena on olla hiilineutraali yhteiskunta. Kun lämpöä napataan maan ytimestä, myös terveydelle haitalliset pienhiukkaspäästöt vähenevät.

Motivan mukaan lämpöpumppuinvestointi on ympäristövaikutuksiltaan järkevintä kohteissa, joissa on vielä käytössä sähkö- ja öljylämmitys. Maalämmön myötä ostettavaa energiaa voi kulua jopa 80 prosenttia vähemmän verrattuna kodin aiempaan lämmitykseen.

Arvioi kotisi energiakustannussäästöt NIBEn laskurilla!

Invertterilämpöpumppu hengittää talon tahtiin

Maalämpöpumppuja on erilaisia. Perinteistä kompressoria ohjataan on-off-periaatteella: Kun haluttu lämpötila on saavutettu, kompressori pysähtyy. Ja kun lämpötila laskee säädetyn raja-arvon alle, kompressori käynnistyy.

Invertteriohjattu maalämpöpumppu on fiksu valinta, koska se on mukautuva; kompressorin kierrosluku säätyy portaattomasti aina sen mukaan, miten paljon lämpöä tarvitaan. Lämpötila pysyy mukavan tasaisena ja laitteistoa kuluttavia käynnistyksiä on vähemmän.

Iloa kuumasta ja viileästä

Invertteriohjatut NIBE F1155- ja F1255 -maalämpöpumput tuottavat jopa 65-asteista vettä lämmitysjärjestelmään ja käyttövesivaraajaan. Tämän ansiosta nämä lämpöpumput ovat omiaan myös vanhempien talojen lämmitysremonttiin.

Maalämpöpumpusta on iloa ja hyötyä myös kesähelteellä. Lähes ilmaista maaviileää voidaan ohjata kodin sisätiloihin, kun pumppuun liitetään Cool-IN viilennysjärjestelmä. Lämpöpumpun keruuneste viilenee kiertäessään lämpökaivon tai keruupiirin kautta konvektorille. Näin tehtyyn viilennykseen ei tarvita kompressoria, jolloin ainoa käyttökustannus on kiertovesipumpun käyttämä sähkö.

NIBE F1255:ssä on integroitu käyttövesivaraaja, kun taas F1155-malliin voit liittää halutunlaisen varaajan.

NIBE F1255 ja F155 -maalämpöpumput tuottavat uusiutuvasta energiasta lämpöä kotiin, mutta ne myös mahdollistavat maaviilennyksen kesällä. NIBE invertterimaalämpöpumppujen sisäänrakennettu energiamittari kertoo kulloinkin tuotetun energian määrän. Selkeästä ja loogisesta ohjausyksiköstä on helppo säätää sisälämpötila parhaaksi mahdolliseksi.

Lisäsäästöä pörssisähköohjauksella

Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppuvalmistajan NIBEn lämmitysjärjestelmää voit halutessasi seurata ja ohjata netissä NIBE Uplink -pilvipalvelussa. Mahdollisesta toimintahäiriöstä saat aina ilmoituksen sähköpostiisi. Jos olet liittänyt järjestelmääsi myös NIBE aurinkosähkön, voit seurata myös sen tuotantoa.

NIBE Uplinkin avulla voit myös säästää vielä enemmän sähkölaskuissasi. Halutessasi se selvittää sähköpörssistä seuraavan päivän tuntihinnat, minkä mukaan lämpöpumppu optimoi lämmöntuoton suoraan lämmityksen tarpeeseen. Voit itse vaikuttaa, kuinka voimakkaasti sähkön säästö vaikuttaa lämpötiloihin.

Tilaa maalämpöpumppu nyt, saat kampanjaetuna Jopon!

Valkoinen NIBE Jopo kuljettaa nopeita päätöksentekijöitä.

Omalla liike-energialla kulkee joutuisasti! Kun NIBE F1155- tai F1255-maalämpöpumpun tilaus ja toimitus tapahtuu kampanja-aikana 19.8.–22.11.2019, saat kaupan päälle valkoisen NIBE Jopo -polkupyörän. Lue lisää mukavasti liikuttavasta kampanjastamme täältä.

Julkaistu: 3.9.2019