Kotivinkki

Lupsakka loppiainen

Lupsakka loppiainen

Loppiaisena syödään tutuista raaka-aineista valmistettua, lämmittävää ruokaa. Loppiainen tuo pöytään joulun mässäilyn jälkeen hieman kevyemmät ja uusilla mausteilla tyylitellyt ruoat.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Valitse näistä vaihtoehdoista täydellinen loppiaisruoka.

Kasvis-ohrapata

Juurekset ja ohra kypsyvät täyttäväksi padaksi, jonka viimeistelee parmesaanista rapea pinta.

Naudanlihapata japanilaiseen tapaan

Mureaksi haudutettu naudanliha maustetaan raikkaaksi inkiväärillä ja täyteläiseksi soijalla.

Speltti-punajuuripata

Punajuurta kermaisessa padassa speltillä rikastettuna.

Possu-purjokastike, mantelia ja keitettyä riisiä

Kiinalaisittain maustettu possu maistuu ihanan kevyelle kinkun jälkeen.

Loppiaisen jälkiruoka

Rahka-appelsiiniohukaiset

Appelsiinin ja rahkan raikastamat ohukaiset maistuvat pienen kermavaahtonokareen ja appelsiinilohkojen kera.

Sitruunapiiras

Marenkihunnun alle piilotettu raikas ja makea sitruunakiisseli on aina ihana piirastäyte.

Julkaistu: 22.12.2011
Katso myös nämä