Luottotulppaaneja, ehdottomasti! 3 upeaa lajiketta, jotka puutarhaharrastaja haluaa nähdä pihassaan joka vuosi
Mainos
Luottotulppaaneja, ehdottomasti! 3 upeaa lajiketta, jotka puutarhaharrastaja haluaa nähdä pihassaan joka vuosi
Intohimoinen puutarhaharrastaja Henna-Kaisa Ranta kasvattaa puutarhassaan kymmeniä erilaisia tulppaanilajikkeita. Pyysimme häntä valitsemaan Kukkatarhurien valikoimasta kolme lempitulppaaniaan ja kertomaan, mikä tekee niistä niin mahtavia. Tilaa omat suosikkisi nyt – sujautamme kaikkiin Kukkatarhurien ostoksiin kaupan päälle pussin kirjopikarililjan sipuleita, kun teet tilauksen 14.–20.8.2023.
Julkaistu 19.8.2023
Meillä kotona -kaupat

Penkin kaunein kukka

”’Salmon Impression’ on tulppaani, joka saa henkäisemään ihastuksesta. Hienostuneen lohenpunainen kukka keikkuu korkean varren päässä ja erottuu todella edukseen tulppaanipenkissä. Yksinkertaisen tulppaanin muoto on ihanan perinteinen ja elegantti. En malta olla silittelemättä näitä aina ohi kulkiessani!”

Kestävä ’Akebono’ ja keltaisen paluu

”Viime vuosina kukkatrendejä ovat hallinneet puuteriset pastellit, mutta kirkkaat värit ovat selvästi palaamassa puutarhoihin – kärjessä suloinen ja säväyttävä keltainen!

’Akebono’-tulppaania ei voi liikaa ylistää. Se on näyttävä, muhkea (kukka on lähes kämmeneni kokoinen), korkea ja väri on huikea! Keltaisia terälehtiä koristavat vihreät raidat ja reunat sävyttyvät hennosti punaisella. Kuulostaa vähän liiankin villiltä, mutta tässä kukassa yhdistelmä vain on täydellinen!

Koska ’Akebono’ on darwinhybridi, on hyvä mahdollisuus, että tulppaani kukkii puutarhassa useana vuonna. Niitä ei siis välttämättä tarvitse istuttaa aina uudelleen, kuten monia muita tulppaaneita. Minun pihassani ’Akebonot’ kukkivat tänä kesänä hienosti toista vuotta.”

’Black Hero' tuo säväyttävää kontrastia ja pitkää kukintaa

”En tiennyt, että mustia tulppaaneita on olemassa!, kuulin ohikulkijan ihmettelevän alkukesästä tulppaanipenkkiäni. Kun ’Black Hero’ kukkii, se kääntää kyllä katseet! Kukka on paitsi todella tumma, myös pionimaisen täyteläinen pakkaus. Ripoteltuna muunväristen tulppaanien joukkoon se tuo kiehtovaa kontrastia tulppaanipenkkiin.

Haluan, että tulppaanikausi puutarhassani on mahdollisimman pitkä, ja myös siksi ’Black Hero’ on loistava lajike. Se kukkii melko myöhään ja on yksi tulppaaneista, jotka jaksavat usein loistaa kesäkuun loppupuolelle asti.”

Tutustu kaikkiin valikoimastamme löytyviin kukkasipuleihin!

Sujautamme kaikkiin Kukkatarhurien ostoksiin kaupan päälle pussin kirjopikarililjan sipuleita, kun teet tilauksen 14.–20.8.2023. Sipulipussi lisätään automaattisesti mukaan pakettiisi tehdessäsi ostoksia Kukkatarhurien valikoimasta. Huomioithan, että tuote ei tule näkyviin ostoskoriisi tai tilausvahvistukseen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »