Luo joulun tunnelma helposti
Mainos
Luo joulun tunnelma helposti
Kaupallinen yhteistyö: Finnish Design Shop Tuo joulu kotiisi hyvissä ajoin. Katso Finnish Design Shopin vinkit ja toteuta joulun tunnelma helposti ja nopeasti. 
Julkaistu 1.12.2016

Metallien hohtoa

Metallien suosio sisustuksessa näkyy myös jouluna. Sopivaan paikkaan sijoitettu pienikin koriste, kuten Ferm Livingin messinkipuu, riittää luomaan tunnelmaa. Juhlakauden jälkeen metallisina hohtavat käyttöesineet, kuten Dotsin Muuto-ripustimet, tuovat ripauksen ylellisyyttä. 

Tunnelman kohottajat

Finnish Design Shop on tuonut valikoimiinsa Vitran klassiset Akari-valaisimet. Ne ovat Isamu Noguchin tulkinta japanilaisista paperilyhdyistä. Mulperipuun kuiduista valmistettavan washi-paperin läpi valo loistaa lämpimän auringonvalon tavoin. Toinen ajankohtainen sarja on Menun minimalistinen Tribeca-valaisinsarja, joka ammentaa 1930-luvun New Yorkista. 

Tuoksukynttilät luovat lämmintä valoa ja ovat todellista arjen luksusta. Monessa blogissakin nähty Skandinavisk on lanseerannut Jul-tuoksukynttilän, joka tuoksuu kanelilta, neilikalta, piparkakuilta ja glögiltä ja hehkuu punasävyisessä lasissa. 

Myös kynttilän alustalla on merkitystä tunnelman luomisessa: Tom Dixonin Oriental-tuoksukynttilä hehkuu trendikkäästi metallin väreissä ja Ferm Livingin kynttiläkuppeja koristavat värikkäät lasitteet. Ajatuksella valittu kynttilä sopii hyvin myös lahjaksi. 

Ferm Livingin messinkinen Winterland-koriste tuo kotiin talvisen tunnelman.
Muuton messinkiset Dots-ripustimet tuovat ripauksen metallien hohtoa myös arkeen.
Vitran klassinen Akari-valaisinon Isamu Noguchin tulkinta japanilaisista paperilyhdyistä. 
Skandinaviskin Jul-kynttilä tuoksuu joululta.
Folded-metallihyllyssä on erilaisia taskuja, joiden tarkoitus on jaotella tai tukea niille asetettavia esineitä. Hyllyjä löytyy neljässä eri värissä.

Lähellä luontoa

Suomalaisille läheinen luonto näkyy trendikkäässä sisustuksessa. Puun suosio jatkuu, ja se on vahvasti esillä sisustus- ja käyttötuotteissa. Tyylikkäitä esimerkkejä puun käytöstä ovat Maija Puoskarin suunnittelemat Mater-valaisimet.

Hyasintti, joulutähti ja ritarinkukka pysyvät joulukukkien ykkösinä, minkä lisäksi jouluun kuuluvat kranssit. Vihersisustamisen suosio jatkuu, ja viherpeukalolle lahjaksi sopivatkin ruukut ja amppelit. Muuton Hexagon-ruukkuja löytyy viidessä eri värissä ja useassa eri koossa.

Leikkokukat taas kruunaavat kattauksen yhdessä näyttävän kynttelikön kanssa. Uudelleen laseerattu STOFF-kynttilänjalka toimii koristeena myös ilman kynttilöitä.

Koti kuntoon

Joulu alkaa joulusiivouksesta. Tyylikkäät säilytyskalusteet auttavat pitämään tavarat järjestyksessä. Ne saa helposti piiloon Ferm Livingin kangaskoreihin tai esille Muuton Folded-hyllyihin. Vuonna 2017 Muuto tuo Restore-koreista uudet värit, jotka saa yksinoikeudella Finnish Design Shopista.

Menun Tribeca-valaisinsarja ammentaa 1930-luvun New Yorkista.
Tom Dixonin Orientalist-tuoksukynttilän metallinen alusta viimeistelee ylellisyyden tunnun.
Ferm Livingin tuoksukynttilöitä löytyy kuusi erilaista. Vihreä kynttilä on valmistettu viikunantuoksuisesta soijavahasta.
Materin Liuku-valaisimet hurmaavat puunsyykuvioillaan ja pyöreillä muodoillaan. Kuvassa pisaranmuotoinen Liuku Drop Base-valaisin.
Ferm Livingin Hexagon-ruukku löytyy vihreän lisäksi mustana, harmaana, sinisenä ja messingin värisenä. Kuvassa L-kokoinen ruukku.
Werner Stoff suunnitteli STOFF-kynttilänjalan alun perin 1960-luvulla. Tuotteen on lanseerannut uudelleen tanskalainen Just Right.
Ferm Livingin Trace-pyykkikoria koristaa pelkistetty graafinen kuviointi. Kori on valmistettu sataprosenttisesta luomupuuvillasta.

Finnish Design Shopin valikoimasta löydät kauneimmat tuotteet joulun sisustukseen ja parhaat lahjat designin rakastajalle. Tuotteiden toimitusaika on 1–2 arkipäivää ja joululahjat ehtivät perille, kun tilaat ne 20.12. mennessä. Yli 100 euron tilauksissa on ilmainen toimitus ja joulukuun ostoksia ehdit palauttaa 15.1.2017 asti.

Lue lisää:

Kommentoi »