Meillä kotona -kaupat

Luo lukunurkkaus, joka kutsuu tarinoiden pariin – tässä 5 poimintaa kotoisaan ja tyylikkääseen kokonaisuuteen

MAINOS
Luo lukunurkkaus, joka kutsuu tarinoiden pariin – tässä 5 poimintaa kotoisaan ja tyylikkääseen kokonaisuuteen
Viihtyisä lukunurkkaus syntyy keveillä kalusteilla ja sisustustuotteilla, joissa on ripaus retrotyyliä: lokoisalla rottinkituolilla, kätevällä pöytävalaisimella ja lämpimällä torkkupeitolla. Kurkkaa poiminnat ja osta tuotteet suoraan jutusta!
Julkaistu: 21.12.2020

Lukunurkkaus: 5 poimintaa

1. Rentoudu rottinkituolissa

Sika Designin käsityönä valmistettu rottinkituoli on klassikko, joka solahtaa eri tyylisiin sisustuksiin. Toisin kuin upottavassa laiskanlinnassa, tässä tuolissa pysyy ryhdikkäänä napakan selkänojan tukiessa asentoa. Syksyt ja talvet tuoli viihtyy sisätiloissa, mutta kevääksi ja kesäksi sen kanssa on helppo siirtyä parvekkeelle tai terassille nautiskelemaan.

2. Valaisin taipuisaa teollisuustyyliä

Hübschin niiaava, eri suuntiin kääntyvä pöytävalaisin antaa parhaan lukuvalon. Metallivalaisimen yksityiskohdat korostavat valaisimen retrotyylistä ulkomuotoa, joka suorastaan houkuttelee siirtymään dekkarin kanssa valokeilan ääreen.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Pöytä onkin kirjapiilo

Bloomingvillen sympaattinen pikkupöytä on valmistettu massiivitammesta, jossa on eläväinen, puunsyykuvioitu pinta. Pöydän muoto on lainattu matalasta kulhosta, ja kannen alla voi hyvin säilöä pari kirjaa odottamaan sopivaa lukuhetkeä. Sopii myös sivu- tai yöpöydäksi!

4. Ferranten romaanin lumoissa

Jos olet lukenut Elena Ferranten Napoli-sarjaa, haluat varmasti ahmaista tämänkin teoksen. Ferrante on mestarillinen tarinankertoja, joka yllättää lukijansa lähes jokaisessa lauseessa. Aikuisten valheellinen maailma -kirja kuvaa koskettavan raadollisesti nuoren naisen siirtymää aikuisten maailmaan. Tapahtumien keskipisteessä on jälleen kerran värikäs Napoli. Tätä kirjaa et halua päästää käsistäsi!

5. Viltin sylissä aika lentää

Mikä onkaan mukavampaa kuin uppoutua hyvän kirjan juonenkäänteisiin viltin lämmössä. Villapeitto toimii samalla tuolin pehmusteena. Scandi Livingin sinapinsävyinen, moderni villahuopa on trendikäs yhdistelmä esimerkiksi vaaleansinisten ja harmaiden tekstiilien kanssa.

Kommentoi »