Meillä kotona -kaupat

Elämäsi parhaat pyyhkeet! Vastuulliset ja luonnollisen kauniit pellavatekstiilit kestävät aikaa ja käyttöä – kurkkaa ihanat värivaihtoehdot

MAINOS
Elämäsi parhaat pyyhkeet! Vastuulliset ja luonnollisen kauniit pellavatekstiilit kestävät aikaa ja käyttöä – kurkkaa ihanat värivaihtoehdot
Vastuullisesti valmistetut pellavatekstiilit sopivat suomalaisten luonnonläheiseen elämäntyyliin kuin nakutettu. Hyödynnä nyt Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa Xeralivingin tuotteet 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 14.8.2022 saakka.
Julkaistu 1.8.2022

Kumpuileva pellavavohveli on mainion monikäyttöinen materiaali. Paitsi että se on ulkomuodoltaan ihanan muhkeaa, tekstiili on myös kevyttä, hengittävää ja imukykyistä. Siksi materiaali sopii moneen, aina pyyhkeistä päiväpeitteisiin ja tyynynpäällisiin.

Suomalainen Xeraliving yhdistää tekstiileissään läpinäkyvän, vastuullisen tuotannon ajattomaan suunnitteluun, jolloin syntyy aikaa ja käyttöä kestäviä tuotteita, joista voit iloita pitkään. Normandiassa kasvavasta pellavasta valmistetut tekstiilit istuvat suomalaisten luonnonläheiseen elämäntyyliin – ja ne vain paranevat käytön myötä.

Kaikki Xeralivingin pellavatuotteet ovat Öko-Tex 100 -sertifioituja, eli tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Näin ollen tekstiilit ovat turvallisia käyttää myös suoraan ihoa vasten.

Xeralivingin tekstiilien tuotekortit on valmistettu biohajoavasta paperista, joka sisältää kukkien siemeniä. Istuta kortti multaan ja nauti kukoistuksesta!

Hyödynnä etu: Tilaa Xeralivingin tuotteet –20 % alennuksella sekä ilmaisella toimituksella

Etu on voimassa 1.–14.8.2022, ja se koskee kaikkia Xeralivingin tuotteita. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Pellavavohvelia keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Pellava on luontaisesti hengittävä, imukykyinen ja antibakteerinen materiaali. Pellavaiset pyyhkeet pysyvät raikkaina vaativassakin käytössä.

Muhkeutta makuuhuoneeseen tai sohvannurkkaan

Vohvelimainen tekstuuri saa Beda-tekstiilit näyttämään houkuttelevan muhkeilta tekemättä niistä kuitenkaan painavia. Luonnollisen sävyiset tuotteet kutsuvat nauttimaan kotoilusta, oli kesä tai talvi.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista. Mukavia kauppoja!

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »