Meillä kotona -kaupat

Uuden ajan himmeli! Kotimainen, moderni katseenvangitsija on ihana pitää esillä joulun jälkeenkin – hanki nyt 20 % alennuksella

MAINOS
Uuden ajan himmeli! Kotimainen, moderni katseenvangitsija on ihana pitää esillä joulun jälkeenkin – hanki nyt 20 % alennuksella
Käsityönä paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta valmistetut Llepon himmelit huokuvat ajatonta tyylikkyyttä. Tätä himmeliä sinun ei tarvitse askarrella itse, vaan se toimitetaan lähes valmiiksi koottuna. Hyödynnä etu ja osta Meillä kotona -kaupoista 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 13.11.2022 saakka!
Julkaistu: 7.11.2022

Moderni himmeli tuo kauniin pilkahduksen kotiin kuin kotiin. Miltä näyttäisi hiljaa ilmavirran mukana keinuva, pelkistetyn kaunis himmeli ruokapöytäsi yllä, olohuoneen ikkunan edustalla tai makuuhuoneessa? Uuden ajan himmeli on ihana pitää esillä joulun jälkeenkin, vaikka koko vuoden.

Llepon moderneista himmeleistä on karistettu historian pölyt: selkeälinjaiset koristeet toimitetaan lähes valmiiksi koottuina, viimeistely vaatii vain muutaman solmun solmimisen.

Hyödynnä etu: Tilaa Llepon tuotteet 20 % alennuksella ja ilman toimituskuluja

Etu on voimassa 7.–13.11.2022 ja se koskee kaikkia Llepon tuotteita Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

Himmelien materiaalit ovat ekologisia ja kierrätettäviä. Kevyen koristeen ripustamiseen riittää pieni koukku.
Kaikki Llepon himmelit valmistetaan käsityönä tilauksen jälkeen. Malleja ja värivaihtoehtoja on kolme. Yksi himmeli toimii viehättävänä katseenvangitsijana, useammasta himmelistä saa näyttävän ryhmän.

Tutustu Llepon erilaisiin himmeleihin ja hanki suosikkisi alta!

Havu

Kaksi hiekan sävyistä Havu-himmeliä muodostavat seesteisen kokonaisuuden. Pakkauksessa on kaksi himmeliä ja ohje. Himmelit ovat 28 cm korkeita ja 16 cm leveitä.

Luoto

Luoto-himmeli on näyttävä katseenvangitsija. Pakkaus sisältää yhden mustan himmelin ja ohjeen. Koko on 30 cm x 30 cm.

Neva

Neva-himmeli huokuu pelkistettyä tyyliä. Pakkaus sisältää kaksi valkoista himmeliä ja ohjeen. Koko on 30 cm x 30 cm.

Tutustu brändiin: Llepo

Käsityönä valmistetut Llepo-sisustustuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen ajattomasta tyylikkyydestä, leppoisasta mielentilasta ja käsillä tekemisen ilosta. ”Llepo-himmeleiden hiljainen liike luo rauhoittavan, lähes pysähtyneen hetken ja meditatiivisen tunnelman”, yrittäjä Satu Savela kertoo. ”Ajattelen, että moniulotteinen voi olla pelkistettyä ja pelkistetty moniulotteista.”

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
2 kommenttia