Meillä kotona -kaupat

Oletko oman elämäsi Peppi Pitkätossu, joka rakastaa värejä ja villejä sisustusideoita? Näillä poiminnoilla teet kodistasi oman hulvattoman huvikumpusi

MAINOS
Oletko oman elämäsi Peppi Pitkätossu, joka rakastaa värejä ja villejä sisustusideoita? Näillä poiminnoilla teet kodistasi oman hulvattoman huvikumpusi
Kirkkaita värejä, hauskoja yksityiskohtia sekä kodikasta mukavuutta – siinä on Peppi Pitkätossun sisustustyylin ydin! Jos samastut Peppiin ja kaipaat kotiisi huvikummun tunnelmaa, nämä poiminnat on kuin tehty sinua varten.
Julkaistu: 30.7.2021

12 tuotetta oman elämänsä Peppi Pitkätossuille

1. Ihanan peppimäinen ristipistotyö

Jokainen oman elämänsä Peppi tarvitsee kotinsa seinälle kuvan voimahahmostaan. Ruotsalaisen The Folklore Companyn DIY-paketilla aloittelijakin tekee leikkisän ristipistotaulun omin käsin. Pakkaus sisältää pohjakankaan, neulan, langat sekä ohjeet.

2. Ei mikään perustuoli

Sika-Designin aitoa luonnonrottinkia ja muovia yhdistävä sininen punostuoli ihastuttaa niin ruokapöydän ääressä kuin työhuoneessa. Ja toimiihan tämä myös ulkotilassa! Istumakorkeus on 45 cm.

3. Pinkki huopa lämmittää

Tämä villahuopa lämmittää jo leikkisällä värillään. Klippan Yllefabrikin huopa on kooltaan 130 x 200 -senttinen, ja se on tehty Gotlannin villasta. Silkkisen sileä peitto on ihana sekä kotiin että lahjaksi.

4. Matto kuin kaukomaiden palatsissa

Classic Collectionin topaasinkeltainen matto valaisee koko huvikummun loisteellaan. Villasta valmistettu kaunotar sopii niin olohuoneeseen, ruokailutilaan kuin makuuhuoneeseenkin. Maton koko 170 x 230 cm.

5. Laatikot pienille aarteille

Minne Peppi piilottaisi taskun pohjalle kerääntyneet kultarahat ja unohtuneet makeiset? Näissä pienissä laatikoissa tärkeät tavarat pysyvät varmassa tallessa. Lisäksi House Doctorin kahden säilytysboksin setti tuo kotiin ripauksen sammalmetsän sävyjä. Laatikkojen korkeudet ovat 12 ja 15 cm.

6. Maljakon mitalta hauskoja muotoja

Pepin oma huvikumpu on täynnä värejä ja erikoisia muotoja. Myös Bloomingvillen kiemurainen maljakko sopii kotiin, jossa elämään suhtaudutaan rennosti. Kaunis merellinen sävy korostaa kukkien väriloistoa. Maljakon korkeus on 25 cm.

7. Ih-hah-haa, mikä matto!

Peppi ei asu yksin, vaan hänellä on aina seuraa – vähintään eläimistään. Vaikka et voisikaan hankkia huvikumpuusi Pepin lailla oikeaa hevosta, tämä OYOY Living Designin suloinen puuvillasta ja villasta valmistettu Pippa-matto ajaa asiansa. Maton koko on 90 x 100 cm.

8. Hypähdä jakkaralle!

Monikäyttöinen pikkujakkara on kodin ilopilleri, joka sopii lastenhuoneeseen, keittiöjakkaraksi tai vaikka terassille. Perinteisen mallin mukaan valmistettu Karppisen Lyyti-jakkara on suomalaista puusepäntyötä. Ihana yksityiskohta on jakkaran pinta, joka on tehty näyttämään ajan kolhimalta jo uutena.

9. Valaisin hyppäsi seinälle

Herra Tossavainen seuraa emäntäänsä kaikkialle, ja nyt jokainen oman elämänsä Peppi voi hankkia apinavalaisimen seinälleen. Tämä Selettin ulkotilaan tarkoitettu valaisin sopii erityisesti parvekkeen ja terassin valaisuun.

10. Koristetyyny Pepin lettien sävyssä

Arvaapa, miten huvikummussa otetaan päiväunet? No, oranssin värisiin ja suloisen pehmeisiin tyynyihin hautautuneena, tietenkin! Toki voi olla, että oman elämänsä Peppi laittaa tyynylle pään sijaan jalkansa. Ulrika Gyllstadin tyyny on valmistettu Ruotsissa kudotusta, sertifioidusta ekopuuvillasta.

11. Kuninkaan tyttären lepopaikka

Peppi asuu yksin, koska hänen merimiesisällään on kiire toimia kuninkaana Etelämerellä. Sehän ei Peppiä haittaa, sillä hän osaa pitää huolen itsestään. Siihen toki auttaa myös arkullinen kultarahoja ja kymmenen miehen voimat. Kuninkaallista unta Peppi voi siivittää hauskalla vuodekatoksella. Sebra Interiorin hunajasinapin värisen katoksen korkeus on 240 cm.

12. Kertaa Pepin kommellukset kirjasta

Jäitkö miettimään Pepin ja hänen ystäviensä seikkailuja? Ota leppoisa kertauskurssi lapsuuteen ja lue koko juttu uudelleen. Tunnetko Peppi Pitkätossun? -kirja toimii iltasatuna niin lapsille kuin aikuisille.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »