Meillä kotona -kaupat

Oletko oman elämäsi Peppi Pitkätossu, joka rakastaa värejä ja vallattomuutta? Nämä löydöt on kuin tehty sinulle!

MAINOS
Oletko oman elämäsi Peppi Pitkätossu, joka rakastaa värejä ja vallattomuutta? Nämä löydöt on kuin tehty sinulle!
Jos kotisi on huvikumpusi ja rohkeus sisustuksesi salaisuus, tykästyt takuulla näihin tuotteisiin! Kokosimme 11 hurmaavaa sisustusjuttua oman elämänsä Peppi Pitkätossuille – löydä suosikkisi ja osta ne helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 9.9.2020

11 tuotetta oman elämänsä Peppi Pitkätossuille

1. Ei mikään perustuoli

Sika-Designin aitoa luonnonrottinkia ja muovia yhdistävä punostuoli ihastuttaa niin ruokapöydän ääressä kuin työhuoneessa. Ja toimiihan tämä myös ulkotilassakin! Istumakorkeus on 45 cm.

2. Punainen huopa lämmittää

Upea, kuosiin kudottu villahuopa lämmittää jo hehkuvalla värillään. Klippan Yllefabrikin huopa on kooltaan 130 x 200 -senttinen, ja sen päissä on valkoiset hapsut. Ihana sekä kotiin että lahjaksi!

3. Matto kuin kaukomaiden palatsissa

Classic Collectionin topaasinkeltainen matto valaisee koko huoneen loisteellaan. Villasta valmistettu kaunotar sopii niin olohuoneeseen, ruokailutilaan kuin makuuhuoneeseenkin. Maton koko 170 x 230 cm.

4. Laatikot pienille salaisuuksille

House Doctorin kahden säilytysboksin setti tuo työpisteellesi ripauksen sammalmetsän sävyjä. Laatikkojen korkeudet ovat 12 ja 15 cm.

5. Ei ihan tavallinen maljakko

Kun Peppi poimii kukkia, hän laittaa ne tietysti kalanmuotoiseen maljakkoon. Keraaminen vaasi löytyy Madam Stoltzin mallistosta, ja korkeutta sillä on 23,5 cm.

6. Pehmohevonen kaviokaveriksi

Peppi ei asu yksin, vaan hänellä on aina seuraa – vähintään eläimistään. Vaikka et voisikaan hankkia olohuoneeseesi Pepin lailla oikeaa hevosta, myös tämä helppohoitoinen ja pienikokoinen ystävä ajaa asiansa.

7. Käytävän tasaraitamatto

Mustavalkoinen raitamatto rauhoittaa värikkäänkin kodin ilmeen olematta silti yhtään tylsä. Muovista valmistettu matto on helppohoitoinen ja huoleton kuraiseenkin vuodenaikaan – sisään voi kopistella vaikka itse Pikku-Ukko.

8. Valaisin hyppäsi seinälle

Herra Tossavainen seuraa emäntäänsä kaikkialle, ja nyt jokainen oman elämänsä Peppi voi hankkia apinavalaisimen seinälleen. Tämä ulkotilaan tarkoitettu valaisin sopii erityisesti parvekkeen ja terassin valaisuun.

9. Koristetyyny Pepin lettien sävyssä

Arvatkaas, minkä värisellä tyynyllä punatukkainen Peppi ottaa päiväunet? No tietysti oranssilla. Toki voi olla, että hän laittaa tyynylle jalkansa... Ruotsissa kudottu kangas on sertifioitua ekopuuvillaa.

10. Jakkara kuin karkki!

Sähäkän pinkki Lyyti-jakkara on niin herkullisen värinen, että sitä katsoessa tekisi mieli marssia karkkikauppaan. Jakkara on valmistettu 100 % suomalaisesta männystä Heinolassa. Pinkin lisäksi värivalikoimasta löytyy myös 15 muuta sävyä.

11. Kertaa kommellukset kirjasta

Jäitkö miettimään Pepin ja hänen ystäviensä seikkailuita? Ota leppoisa kertauskurssi lapsuuteen ja lue koko juttu uudelleen. Kirja toimii iltasatuna niin lapsille kuin aikuisille.
Kommentoi »