Meillä kotona -kaupat

Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista

MAINOS
Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista
Kokosimme yhteen Meillä kotona -kauppojen parhaat löydöt. Kurkkaa poiminnat ja tee hyviä ostoksia alennetuin hinnoin!
Julkaistu: 23.4.2021
Nyt voit tehdä houkuttelevia löytöjä Meillä kotona -kaupoista. Toimituksemme on poiminut sinulle erikoishintaisia tuotteita, jotka saavat lompakkosikin hymyilemään. Päivitämme valikoimaa säännöllisesti, jotta parhaat löydöt olisivat aina ulottuvillasi.
Huomioithan, että alehintaisia tuotteita on usein saatavilla vain rajoitettu määrä – ole siis nopea ja osta suosikkisi heti!

Kurkkaa poiminnat ja osta tuotteet tästä

Vallilan pussilakanasetit

Runsailla kuvioilla koristetut pussilakanat piristävät petausta. Vallilan puuvillasta valmistettuihin lakanoihin kelpaa sujahtaa niin kotona kuin mökilläkin. Settiin kuuluu pussilakana ja tyynyliina.

Selaa muita kuoseja

Nadja Wedin Designin satumaiset tuotteet

Näihin on vaikea olla ihastumatta! Nadja Wedin Designin luontoaiheiset kuvitukset ovat täynnä värien ilottelua. Valikoimasta löytyy muun muassa tarjottimia, lasinalusia, tyynynpäällisiä sekä muuta kattaus- ja sisustustavaraa.

Katso lisää tuotteita tästä

Skandityyliset sisustustuotteet Solhemilta

Uusi valaisin vai unelmien maljakko? Ehkä molemmat! Kevään löytöjen joukosta löytyy kiinnostavia sisustustuotteita House Doctorilta, AYTMlta sekä Hübschilta. Osta heti useampi tuote samoilla postikuluilla!

Katso myös muut poiminnat

Apilanlehden pienet uunivuoat

Näissä pikkuvuoissa valmistat ja tarjoilet uunissa paistettavat herkut näppärästi. Mukana tulee tarjoiluun sopiva tammitarjotin. Tarjottimen pituus 34 cm ja leveys 23 cm.

Sinivalkoinen kattaus kesään

Apilanlehden sinivalkoisissa astioissa on kesäistä raikkautta. Hanki samalla kertaa kokonainen astiasto ja muut kattausta täydentävät tuotteet. Eivätkö nämä näyttäisikin ihanilta puutarhajuhlissa tai mökillä?

Täydennä teema näillä tuotteilla

Lil Plotin kasvatuspakkaukset

Sitruunapuu, eukalyptus, granaattiomena... tai ehkä sittenkin teepuu? Ota vaikka kaikki! Lil Plotin kasvatuspakkauksilla kasvatat eksoottisia kasveja ihan itse. Pakkauksesta löytyy kaikki tarvittava aina mullasta lähtien ja selkeitä ohjeita unohtamatta.

Katso muut vaihtoehdot

Vallilan keväiset Kutikula-tuotteet

Valillan Kutikula-kuosissa on ripaus tämän kevään trendikkäintä laventelin sävyä. Saara Kurkelan suunnittelema kuosi on saanut inspiraationsa mökkikalliolle istutetuista mehikasveista. Mallistoon kuuluu kangaskassin lisäksi keittiöpyyhe, patalappu – hanki vaikka ne kaikki!

Tutustu muihin Kutikula-sarjan tuotteisiin

Muistikirjat isoille ja pienille ajatuksille

Muistikirjoja ei voi olla koskaan liikaa! Putingin valikoimasta löytyy toinen toistaan kauniimpia yksilöitä muun muassa Pentikin sekä Saanan ja Ollin designilla koristettuna. Muistikirja on myös kiva lahjaidea tai mökkituliainen, joten nappaa ostoskoriin heti useampi!

Kurkkaa myös nämä muistikirjat

Tässä jutussa esiteltyjen tuotteiden hinnanalennukset ovat yhteistyökauppiaidemme asettamia. Siitä johtuen artikkelissa saattaa joskus näkyä tuotteita, joiden alennus on jo poistunut. Päivitämme artikkelia viikoittain sekä aina tarvittaessa alennuskampanjoiden päätyttyä.
Meillä kotona -kaupat ei ole vastuussa hintojen muutoksista, kampanjoiden kestosta tai tuotteiden loppumisesta.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »