Meillä kotona -kaupat

Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista

MAINOS
Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista
Kokosimme yhteen Meillä kotona -kauppojen parhaat löydöt. Kurkkaa poiminnat ja tee hyviä ostoksia alennetuin hinnoin!
Julkaistu: 23.9.2021

Nyt voit tehdä houkuttelevia löytöjä Meillä kotona -kaupoista. Toimituksemme on poiminut sinulle erikoishintaisia tuotteita, jotka saavat lompakkosikin hymyilemään. Päivitämme valikoimaa säännöllisesti, jotta parhaat löydöt olisivat aina ulottuvillasi.

Huomioithan, että alehintaisia tuotteita on usein saatavilla vain rajoitettu määrä – ole siis nopea ja osta suosikkisi heti!

Kurkkaa poiminnat ja osta tuotteet tästä

Täydellinen hoitopaketti kasveillesi

Omistautunut viherpeukalo tarvitsee kasviensa hoitoa varten kunnon välineet! Lil Plotin The Aficionado -pakkaus sisältää kastelukannun, sumuttimen sekä kastelupallon. Pitkänokkaisella kannulla ylettyy helposti juurille ja sumuttimen hienon hienot vesisuihkaukset virkistävät kasvia ja auttavat pitämään myös tuholaisia loitolla. Kastelupallo taas varmistaa sen, etteivät kasvisi kärsi kuivuudesta. Paketti on myös kiva lahjaidea kasveista innostuneelle ystävälle.

Piristystä lattioille Vallilalta

Syksyn myötä varpaiden alle alkaa kaivata lämmikettä. Vallilan mattovalikoimasta löytyy kauden uutuuksia sekä vanhoja klassikoita nyt alennetuin hinnoin. Tutustu malleihin ja valitse oma tyylisi!

Katso myös muut vaihtoehdot

Saunahetket uudelle tasolle

Vallilan Saunahetki-kuosi tuo löylyihin aavistuksen Suomen suvea. Sarjaan kuuluu laudeliina, kätevä saunakassi, sisustuskori sekä pyyhkeet kahdessa eri koossa. Päivitä saunan tyyli nyt edullisesti ja nauti entistäkin paremmista löylyistä!

Katso muut sarjan tuotteet

Kippistä syksylle!

Juhlava kattaus vaatii arvoisensa lasit! Fyrklövernin valikoimasta löytyy useita astiasarjoja sekä eri lasimalleja, joista voit koota haluamasi kokonaisuuden. Viinilasien ohella tarjolla on esimerkiksi olutlaseja sekä juhlavia vesilaseja, joiden kimmellyksestä nauttii mielellään vaikka ihan arkenakin.

Katso myös muut tuotteet

Helppohoitoiset matot eri tiloihin

Scandi Livingin matoista löytyy sopiva väri, tyyli ja koko jokaiseen kodin tilaan. Matot on valmistettu helppohoitoisesta ja kestävästä muovipunoksesta, josta roiskeet ja pienet likatahrat saa pyyhkäistyä pois kostealla liinalla käden käänteessä. Siksi matot sopivatkin juuri passelisti esimerkiksi keittiöön tai eteiseen. Syksyn erikoishinnan lisäksi saat nämä tuotteet nyt myös ilmaisella toimituksella.

Katso Fir-maton muut väri- ja kokovaihtoehdot

Katso raidallisten mattojen koko- ja värivaihtoehdot

Katso Rime-maton koko- ja värivaihtoehdot

Valoa syksyn hämäriin

Sisustuskauppa Solhemin valikoimasta löydät nyt valikoiman valaisimia huippuhintaan. Varaudu syksyn ja talven hämärtyviin iltoihin ja päivitä kodin eri tilat omaan tyylisi sopivilla tunnelmanluojilla.

Katso myös muut valaisimet

Käännä uusi sivu

Uusi muistikirja starttaa syksyn! Mikään ei ole inspiroivampaa kuin ottaa esiin upouuden kirjasen ensimmäinen sivu. Kansien välissä pysyvät tallessa niin työjutut, syvimmät mietteet kuin muutkin tärkeät tiedot, ja onhan fyysisessä muistikirjassa ihan oma tuntunsa. Nappaa ostoskoriin heti muutama ylimääräinen kappale!

Selaa muita vaihtoehtoja

Tässä jutussa esiteltyjen tuotteiden hinnanalennukset ovat yhteistyökauppiaidemme asettamia. Siitä johtuen artikkelissa saattaa joskus näkyä tuotteita, joiden alennus on jo poistunut. Päivitämme artikkelia viikoittain sekä aina tarvittaessa alennuskampanjoiden päätyttyä.

Meillä kotona -kaupat ei ole vastuussa hintojen muutoksista, kampanjoiden kestosta tai tuotteiden loppumisesta.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti