Meillä kotona -kaupat

Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista

MAINOS
Mitä löytöjä! Hanki valikoidut tuotteet Meillä kotona -kaupoista & säästä jopa –50 % normaalihinnoista
Kokosimme yhteen Meillä kotona -kauppojen parhaat löydöt. Kurkkaa poiminnat ja tee hyviä ostoksia alennetuin hinnoin!
Julkaistu: 27.7.2021
Nyt voit tehdä houkuttelevia löytöjä Meillä kotona -kaupoista. Toimituksemme on poiminut sinulle erikoishintaisia tuotteita, jotka saavat lompakkosikin hymyilemään. Päivitämme valikoimaa säännöllisesti, jotta parhaat löydöt olisivat aina ulottuvillasi.
Huomioithan, että alehintaisia tuotteita on usein saatavilla vain rajoitettu määrä – ole siis nopea ja osta suosikkisi heti!

Kurkkaa poiminnat ja osta tuotteet tästä

Kaunista kattaukseen Fyrklöverniltä

Fyrklövernin Rosé-astiasarja on valmistettu kivitavarasta. Inspiraationa sävymaailmalle ovat toimineet rosepippureiden herkullisen vaaleanpunaiset vivahteet. Käsityönä tehty lasitus takaa sen, että jokainen astia on omanlainen uniikki yksilönsä. Saatavilla on alkupalalautanen, ruokalautanen sekä kulho. Voit myös ostaa astiat joko 12 tai 18 kappaleen starttisetteinä.

Katso muut sarjan tuotteet

Nadja Wedin Designin satumaiset koristetyynyt

Jos olet jo aiemmin ihastellut Nadja Wedin Designin runsailla luontoaiheilla kuvitettuja tyynynpäällisiä, tähän tarjoukseen kannattaa tarttua! Alta löydät tuotteet, jotka hankit omaksesi edullisin kesähinnoin. Mitä vielä aikailet?

Selaa muita värejä ja kuoseja tästä

Haaveissa uudet verhot?

Jos koti tai mökki kaipaa uutta ilmettä, ripusta ikkunoihin verhot! Vallilan valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun, etsitpä sitten kirkkaita värejä ja kuoseja tai hillittyä, unenomaista tunnelmaa luovia verhoja. Kesän alesta löytyy sekä sivuverhoja että kappoja – kurkkaa vaihtoehdot alta!

Katso kaikki sivuverhot tästä

Katso kaikki kapat tästä

Lil Plotin kasvatuspaketti ilahduttaa myös kesän jälkeen

Soma sateenkaarichili on Lil Plotin valikoiman uutuus – ja nyt vielä alehintainen sellainen! Kasvi sopii myös aloittelevalle viherpeukalolle, sillä tuloksia syntyy nopeasti eivätkä taimet ole moksiskaan, vaikka kastelu silloin tällöin unohtuisi tai vettä lorahtaisi juurille joskus hieman runsaammin. Kasvatuspaketti sisältää kaiken tarvittavan chilin kasvatukseen: siemenet, mullan sekä yksityiskohtaiset ohjeet.

Inspiraatiota käsityöhirmulle, viherpeukalolle sekä kotikokille

Kirja-ale se vain kiihtyy! Näiden opusten matkassa tutustut leivonnan saloihin, pääset testaamaan herkullisia uusia reseptejä, perehdyt eri käsityötekniikoihin sekä opit uutta luonnosta ja puutarhanhoidosta. Nappaa ostoskoriin kerralla useampi kirja, jolloin saa koko paketin yksillä toimituskuluilla.

Selaa ruokakirjoja tästä

Selaa käsityökirjoja tästä

Selaa puutarhakirjoja tästä

Tässä jutussa esiteltyjen tuotteiden hinnanalennukset ovat yhteistyökauppiaidemme asettamia. Siitä johtuen artikkelissa saattaa joskus näkyä tuotteita, joiden alennus on jo poistunut. Päivitämme artikkelia viikoittain sekä aina tarvittaessa alennuskampanjoiden päätyttyä.
Meillä kotona -kaupat ei ole vastuussa hintojen muutoksista, kampanjoiden kestosta tai tuotteiden loppumisesta.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »