Meillä kotona -kaupat

Tirisevän kuuma grillikausi on täällä! Hanki nyt tarpeisiisi sopiva grilli & säästä –10 % Borettin suosikkimalleista

MAINOS
Tirisevän kuuma grillikausi on täällä! Hanki nyt tarpeisiisi sopiva grilli & säästä –10 % Borettin suosikkimalleista
Helppokäyttöisellä ja -hoitoisella grillillä ruoanlaitto onnistuu leikiten, joten voit keskittyä olennaiseen – nimittäin herkutteluun! Tutustu tyylikkäiden Boretti-grillien ominaisuuksiin ja osta omasi Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 17.5.2021
Grillin valintaan vaikuttavat niin käyttötapa, tarve kuin sijoituspaikkakin. Grillaatko päivittäin vai vain satunnaisesti, isolle porukalle vai pienelle perheelle? Tuleeko grilli isolle pihalle, terassille vai parvekkeelle?
Italialaisen Borettin innovatiivisten ja tyylikkäiden grillien joukosta löytyy sopiva jokaisen grillaajan tarpeisiin ja erilaisia ominaisuuksia kaipaaville ruoanlaittajille. Tarjolla on niin kaasupolttimoilla varustettuja kuin perinteisiäkin hiilikäyttöisiä grillejä sekä kompakteina, helposti liikuteltavina versioina että suurempina malleina. Tutustu Borettin tuotevalikoimaan ja löydä se oikea, juuri omiin tarpeisiisi sopiva grilli näiden esittelemiemme vaihtoehtojen joukosta!

Meillä kotona -kauppojen viikon diili: saat –10 % alennuksen Borettin grilleistä

Etu on voimassa 17.–23.5.2021, ja se koskee tässä artikkelissa esiteltyjä tuotteita.

Tutustu eri grillimalleihin ja hanki omasi täältä

Kaasugrilli – kun kaipaat tehoa ja nopeutta

Kaasugrilli on valintasi, kun kaipaat grilliä, jota on helppo ja ennen kaikkea nopea käyttää. Borettin kompaktissa Addizio-mallissa on kolme poltinta ja 60 x 41 cm -kokoinen paistoala. Optimaalisen lämpötilan löytäminen onnistuu helposti kannen lämpömittarin avulla, ja irrotettava rasvapelti tekee puhdistamisesta astetta mukavampaa. 104 cm korkean ja 81 cm leveän grillin siirtelyä helpottavat kantokahvat.

Hifistelijän valinta: aito hiiligrilli

Hiilillä grillaaminen vaatii kaasua enemmän aikaa, mutta sillä saa ruokiin aitoa savun makua. Borettin Barilo-mallin suuri, 87 x 41 cm -kokoinen grillausala on jaettu kahteen valurautaiseen grilliritilään ja yhteen parilaan. Neljän ilmansäätöaukon avulla grillin lämpötilaa saa säädettyä tarkasti. Irrotettava tuhkapelti helpottaa tyhjennystä ja puhdistusta. Grillin mitat: korkeus 107 cm, leveys 105 cm, syvyys 52 cm.

Pieni pihagrilli kulkee aina mukanasi

Borettin pyöreä ja matala Tonello-grilli vie vain vähän tilaa. Suljettavaa, kantokahvoilla varustettua grilliä on helppo liikutella, minkä ansiosta sen voi vaikka napata mukaan lomareissulle. Tynnyrimäinen muoto ja käytännöllinen kansi mahdollistavat grillin käytön myös savustimena. Grillin korkeus 58 cm, paistoalan halkaisija 37 cm. Paino 12 kg.

Näppärä pöytägrilli, joka istuu kesäkattaukseen

Tämän grillin kanssa ruoanvalmistus onnistuu vaivatta jopa syömisen lomassa. Borettin Terzo on kompakti, paistoalaltaan 30 x 40 cm -kokoinen hiiligrilli, joka sopii käytettäväksi pöytägrillinä. Ulosvedettävä hiiliritilä ja tuhkakaukalo nopeuttavat hiilien ja brikettien lisäämistä. Grillin korkeus 52 cm, leveys 39 cm ja paino 15 kg.

Vinkki!

Tasakokoisten brikettien avulla ruoka kypsyy tasaisesti ja grilli pysyy kuumana pitkään. Kalamataoliivien kivistä valmistetut Kalamata Olive Briqs -briketit antavat ruoalle hienostuneen maun. Kokeile näitä yhdessä Borettin hiiligrillien kanssa!
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
1 kommentti