Kääriydy näihin loppuvuodeksi! Neuletakki kuin syli & 7 muuta sesongin ihaninta käsityötä

Kääriydy näihin loppuvuodeksi! Neuletakki kuin syli & 7 muuta sesongin ihaninta käsityötä
Kaunis helmineulepipo, pehmeät palmikkolapaset ja unelmanohut huiviponcho hartioita lämmittämään. Nappaa ohjeet seuraaviin käsityöprojekteihin.
Julkaistu: 30.10.2020

1. Aivan täydellinen pipo

Söpö helmineulepipo valmistuu helpolla tekniikalla: riittää, kun osaat neuloa oikeaa ja nurjaa. Hempeä alpakka-merinovillalanka tekee piposta suloisen pehmeän ja lämpimän. Kurkista ihanan pipon ohje täältä ja neulo omasi!

2. Neuletakki kuin lämmin syli

Lämmin ja niin pehmeä! Tällä ohjeella teet klassisen ja pitkän neuletakin, jota rakastat vielä vuosienkin päästä. Pitkän neuletakin ohjeen saat täältä.

3. Kädet palmikoilla

Palmikkolapaset ovat talven kaunein asuste. Jos et koskaan ole neulonut intialaista peukalokiilaa, nyt on aika kokeilla. Intialainen peukalo tekee lapasesta hyvin istuvan ja on helpompi neuloa kuin tavallinen kiilapeukalo. Palmikkolapasten ohjeen saat täältä.

4. Lumiukoilla ja pingviineillä kylmyyttä vastaan

We love winter! -sukissa seikkailevat lumiukot ja pingviinit. Villasukkakirjailija Merja Ojanperän ja kumppaneiden talvinen sukkamalli hurmaa. Ota We love winter! -kirjoneulesukkien ohje talteen täältä.

5. Muhkea lettipipo pitää pään lämpimänä

Säät kylmenevät, pipo lämmittää. Tämä värikäs pipo ei päästä vilua yllättämään. Iso tupsu viimeistelee ilmeen. Kurkkaa lettipipon ohje ja neulo pipo itselle tai lahjaksi.

6. Huiviponcho lämmittää etätöitä tekevän hartioita

Unelmanohut huiviponcho on suloisen pehmeä – ja mikä parasta, myös superhelppo tehdä. Sen voi pukea eri tavoilla: joko sauma takana selässä tai sivussa olalla. Huiviponchon ohjeen saat täältä.

7. Lapaset jään ja lumen sävyissä

Nämä lapaset neulotaan rikotusta helmineuleesta. Rikottu helmineule eli broken seed stitch on helppoa neuloa mutta näyttävän näköistä. Nappaa kaksiväristen lapasten ohje täältä.

8. Pitsikauluri, jonka alta näkyy vain nenänpää

Joko olet kokeillut käsivarsineulontaa? Siinä puikkojen virkaa toimittavat omat käsivartesi. Tämä kaunis pitsikauluri syntyy jättilangasta. Katso pitsikaulurin ohje ja video.

Vai pitäisikö sittenkin neuloa jättineulepeitto, jonka alle voi pujahtaa? Neulot peiton parissa illassa. Katso jättineulepeiton ohje täältä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tee itse Molla Millsin suunnittelema kesälaukku! Osta tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »