Leivotaan ilman uunia! 5 herkullista ohjetta hellepäiviin ja mökkireissulle
Helpot reseptit
Leivotaan ilman uunia! 5 herkullista ohjetta hellepäiviin ja mökkireissulle
Leivontaintoa löytyy, mutta uunia ei huvita käyttää? Ohjeillamme täytekakkupohja valmistuu kekseistä ja jogurtista, jäätelökakku kootaan suoraan vuokaan ja hedelmäpiirakka paistetaan pannulla. Ei muuta kuin leipomaan!
14.7.2023
 |
Meillä kotona

Leivonnaiset ilman uunia: 5 reseptiä

1. Viiden aineksen mansikka-suklaakakku

Mansikka-suklaakakku valmistuu murokekseistä ja jogurtista näppärästi ilman uunia. Päästä luovuutesi valloilleen koristeluvaiheessa, sillä tuoreet mansikat ja syötävät kukat takaavat kauniin herkun kesäpöytään!

2. Kuningattaren tiramisujäätelökakku

Tämä vuokaan koottava jäätelökakku on tiramisufanin uusi lemppari. Lisämakua ja -väriä tuovat tuoreet vadelmat ja mustikat. Jäätelökakku valmistuu nopeasti, kokeile sinäkin!

3. Limoncello spritz -juustokakut

Kauniit ja valmiina annoksina tarjottavat limoncello spritz -juustokakut hurmaavat juhlavieraat. Klassisen kesädrinkin inspiroima jälkkärikulho yhdistelee mantelikeksipohjan, valkosuklaisen juustotäytteen ja limoncello-kiilteen makuja täydellisesti.

4. Hedelmäinen pannupiirakka

Hedelmäpiirakkaa pannulla? Se onnistuu helposti tällä ohjeella, jossa yhdistyy paahteinen pohja ja makeat hedelmät. Tarjoile vaniljavaahdon tai -jäätelön kanssa, niin saat superhyvän ja -kauniin kesäjälkkärin.

5. Kaurakeksit ilman uunia

Kinuskin ja maapähkinävoin maustamat kaurakeksit voit valmistaa myös jääkaapissa tai pakastimessa jähmettämällä. Ja parasta on, että voit napsia ne sieltä vaikka suoraan suuhun! Nämä herkut voit tehdä kätevästi myös gluteenittomana.

Kommentoi »