Kotivinkki

Laulaja Paula Koivuniemi nauttii arjen pienistä asioista: ”On ihanaa nukkua pitkään ja odottaa, että kissa hyppää viereen kehräämään”

Laulaja Paula Koivuniemi nauttii arjen pienistä asioista: ”On ihanaa nukkua pitkään ja odottaa, että kissa hyppää viereen kehräämään”
Laulaja Paula Koivuniemi päätti vähentää töitä ja on pysynyt päätöksessään. Paras tapa rentoutua on katsella telkkarista intensiivistä tennistä. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.

Ihan paras kohtaaminen

Ilahdun joka kerta, kun Siru-koirani juoksee puiston läpi tervehtimään minua häntä ja pylly heiluen. Se on tosi kaunis koira, siinä on paimenkoiraa, lintukoiraa ja vähän kaikenlaista koiraa.

Ihan paras opetus

Olen joskus ottanut liikaa töitä, ja se vie ilon koko hommasta. Varsinkin kun työmoraalini on niin korkea, etten anna missään periksi. Päätin vähentää töitä ja olen pysynyt päätöksessäni.

Ihan paras tapa rentoutua

Minusta on rentouttavaa katsella tennistä telkkarista. Se on hieno, älykäs peli. Hiljaisuus, rauhallisuus ja intensiteetti tekevät minuun vaikutuksen.

Ihan paras satsaus

Asuin puoli vuotta New Yorkissa Central Parkin reunassa. Se oli irtiotto töistä yhdessä avustajani Laura Vuorisen kanssa. Vuokrasimme heti polkupyörät ja tutustuimme kaupunkiin pyöräillen.

Ihan paras neuvo

Kotona opetettiin, että tee työsi hyvin, ole ahkera ja tee sitä, mistä nautit. Lähdin laulun matkoille! Opettelen aina tekstit ulkoa, jotta voin katsoa ihmisiä suoraan silmiin, kun laulan.

Ihan parasta arjessa

On ihanaa nukkua pitkään ja odottaa, että kissa hyppää viereen kehräämään. Sitten lähden pitkälle kävelylenkille merenrantaan koiran kanssa. Tämä on lähes jokapäiväinen rutiinini.

Ihan paras hetki

Konsertti on aina isompi juttu kuin vaikka tanssilavakeikka. Sitä mietitään yhdessä ja valmistellaan. Paras hetki on se, kun konsertti on onnistuneesti ohi. Se on jonkinlainen maaliintulo.

Paras…

Maku: Makea

Juoma: Kahvi

Tuoksu: Vihreän heinän tuoksu

Matkakohde: Yhdysvallat

Kulkupeli: Polkupyörä

Keittiöväline: Kahvinkeitin

Kirja: Kaikki runokirjat

Tv-ohjelma: Uutiset

Kosmetiikkatuote: Huulipuna

Biisi: Aikuinen nainen

Ravintola: Lapland-hotellin ravintola

Jäätelö: Rommirusina

Aamupala: Kaurapuuro lakkahillon ja maidon kanssa

Vaate: Villahuivi

Jälkiruoka: Crème brûlée

Maisema: Jäämeri igluhotellista katsottuna

Taiteilija: Kimmo Kaivanto

Vuodenaika: Kesä

Huonekalu: Olohuoneen sohvani

Kaupunki: Helsinki

Radiokanava: Radio Suomi

Kukka: Ruusu

Julkaistu: 18.4.2020
Kommentoi »