Meillä kotona -kaupat

Lastenkirjat pukinkonttiin: 14 mukaansatempaavaa opusta aloitteleville lukutoukille ja kokeneille kirjarohmuille – tilaa parhaat paketit Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Lastenkirjat pukinkonttiin: 14 mukaansatempaavaa opusta aloitteleville lukutoukille ja kokeneille kirjarohmuille – tilaa parhaat paketit Meillä kotona -kaupoista
Jokaisen lapsen soisi saavan joululahjaksi kirjan! Valitsimme 14 mainiota lahjakirjaa eri-ikäisille ja erilaisista asioista innostuville lukijoille. Osta kirjat pukinkonttiin helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 2.12.2020

Lastenkirjat joululahjaksi: 14 poimintaa

1. Perheen pienimmän toivekirja

Sympaattinen, lastenlauluista tuttu Pikku Papu hurmaa pienet kirjafanit! Liisa Kallion Pikku Papun ystävät on iloinen katselukirja, joka kertoo Papu-kilpikonnasta ja sen värikkäistä kamuista. Kirjan sivut ovat paksua kartonkia. Tämän kirjan taapero haluaa lukea yhä uudelleen!

2. Löytöretkellä Peppi Pitkätossun kanssa

Iki-ihana Peppi Pitkätossu viettää 75-vuotisjuhlavuottaan. Sen kunniaksi WSOY on julkaissut kolme Peppi-kirjaa, joista yksi on pienten lasten suosikki Peppi – Etsi ja löydä. Kirja vie hauskalle etsintäretkelle ja tutustuttaa leikki-ikäiset Peppi Pitkätossun maailmaan iloisten kuvien ja etsintätehtävien myötä. Kirja perustuu Astrid Lindgrenin rakastettuihin teksteihin ja Ingrid Vang Nymanin ihastuttaviin kuviin. Jokainen lapsi ansaitsee omat Peppi-hetkensä!

3. Kuvakirja kadonneen nallen jäljillä

Joko tunnet Siirin? Tiina Nopolan hurmaavan Siiri-sarjan uusin osa Siiri ja nolo nalle tempaisee Siirin, Otot ja kirjan lukijan kadonneen nallen jäljille. Hersyvässä kuvituksessa ja eläväisessä kerronnassa riittää ihmeteltävää useammallekin lukukerralle. Lisää kiinnostavuutta tuo se, että tarina rakentuu lapsiperheille kovin tutun tilanteen ympärille: leluja on liikaa, ja turhista pitäisi luopua – mutta kun ei millään malttaisi!

4. Voimatarinoita pienille supersankareille

Tämä kirja saa jokaisen oman elämänsä supersankarin sydämen pamppailemaan! Marvel – Kultainen supersankarikirja kokoaa yksiin kansiin viisi jännittävää Marvel-tarinaa, joissa seikkailevat tietenkin Kapteeni Amerikka, Thor ja Hulk. Kuvakirja on osa rakastettua Tammen kultaisten kirjojen sarjaa, joka on suomalaisille tuttu jo useassa sukupolvessa.

5. Kuka se Joulu on, ihmettelevät muumit

Muumi-tarinat tempaavat mukaansa niin lapset kuin heille lukevat aikuisetkin! Joulu saapuu Muumilaaksoon -kuvakirjassa muumit heräävät kesken talviunien ja kummastuvat siitä, mikä tai kuka ihme on se joulu, jonka takia kaikki hössöttävät. Kirjan tarina perustuu Tove Janssonin klassikkonovelliin Kuusi. Tätä kirjaa on tunnelmallista lukea joulun pyhinä yhdessä.

6. Klassikkorunoja metsien otuksista

Annatko mielelläsi lahjaksi klassikoita? Jos nyökyttelet, rakastetun runoilijan Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen metsä on nappivalinta pukinkonttiin. Tuoreen lahjakokoelman tunnelmallisissa runoissa tutustutaan metsän eläinten elämään mutta myös keijuihin, peikkoihin ja muihin mielikuvituksessa eläviin olentoihin. Ostamalla kirjan tuet luonnon monimuotoisuutta: WSOY sijoittaa jokaisesta myydystä Tiitiäisen metsä -kirjasta yhden euron ikimetsän hyväksi.

7. Koko perheen joulusoittolista

Paina nappia ja laula mukana! Soiva joululaulukirja sisältää 30 kauneinta joululaulua tunnelmallisen pianosäestyksen kera. Koko perheen yhteinen laulukirja tuo takuulla joulun taian kotiin. Osta joululahjaksi – tai ehkä jo pikkujoululahjaksi, niin tunnelmoinnin voi aloittaa mahdollisimman ajoissa?

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

8. Jouluisia kommelluksia Mikin ja Akun matkassa

Disneyn kultainen joulukirja kokoaa yksiin kansiin viisi riemukasta joulutarinaa, joissa seikkailevat tietysti Mikki Hiiri ja Aku Ankka. Kirja on osa rakastettua Tammen kultaiset kirjat -sarjaa. Tämä kirja kaivetaan jouluksi esiin vuosi toisensa jälkeen!

9. Nauruhermoja kutkuttavia juttuja aloittelevalle lukijalle

Onko Koiramies tuttu? Jos ei, tähän riemukkaaseen koirapäiseen poliisiin kannattaa ehdottomasti tutustua! Supersuosittu Koiramies-sarjakuvasarja on Kapteeni Kalsarin tekijän Dav Pilkeyn taidonnäyte. Koiramies valloillaan on sarjan toinen osa. Kirja sopii mainiosti lukemista aloittelevalle – mutta näille jutuille nauraa kyllä kokeneempikin kirjarohmu!

10. Alakoululaisen lemppariporukka

Timo Parvelan Ella ja kaverit -romaanisarja on riemastuttanut kaikenikäisiä lukijoita vuodesta 1995. Uusimmassa osassa Ella ja kaverit – Vihdoin kolmannella Ella kavereineen karistaa kakkosluokan pölyt kannoiltaan, sillä heidät on ylennetty vihdoin ja viimein kolmannelle luokalle. Samalla sarjan kuvitus päivittyy Anni Nykäsen käsissä sarjakuvamaiseksi – niin kuin kolmasluokkalaisten tyyliin tietysti sopiikin. Jos etsit mukaansatempaavaa kirjasarjaa alakouluikäiselle, tämä on nappivalinta!

11. Neropatin uusimmat seikkailut

Jeff Kinneyn kansainvälisen menestyssarjan 15. uutuusosa Neropatin päiväkirja – syvässä päässä kertoo Greg Heffleyn perheen matkailuautoreissusta. Toiveet ovat korkealla, mutta asiat eivät tietenkään suju niin kuin suunniteltu on. Lasten ja nuorten kirjasarja on maailmanlaajuisesti supersuosittu.

12. Apua omien vahvuuksien löytämiseen

Tarinallinen tietokirja Ihmeellinen Minna ja suomalaiset supernaiset kannustaa lapsia innostumaan omista vahvuuksistaan! Piirroskuvitetussa kirjassa sukelletaan Minna Canthin ja muiden suurnaisten uratarinoihin samaistuttavasti ja humoristisesti. Kirja on palkitun tietokirjailijan Elina Lappalaisen käsialaa.

13. Viihdyttävää faktaa tiedonjanoiselle

Voiko tietokirjassa hersyvämpää näkökulmaa ollakaan? Geologian tohtori Saija Saarnin Kaiken maailman kuopat esittelee nimensä mukaisesti kaiken maailman kuoppia hiidenkirnuista hymykuoppiin ja mustasta aukosta ilmakuoppiin. Ihana lahja tiedonjanoiselle pienelle tutkijalle!

14. Huima lahjalaitos fantasiaklassikosta

J. K. Rowlingin rakastetun kirjasarjan ensimmäinen osa Harry Potter ja viisasten kivi on nyt saanut uuden, upean muodon lahjateoksena. Nelivärikuvitettu erikoispainos sisältää kahdeksan ainutlaatuista Tylypahkaan ja Harry Potteriin liittyvää paperitaideteosta. Ehdoton lahja jokaiselle Tylypahka-fanille!

Kommentoi »