Tässä tulevat hellepäivien hauskimmat pulikointipaikat! Nämä lasten uima-altaat saavat aikuiset kateudesta vihreiksi

MAINOS

Ilmalla täytettävä lasten uima-allas on täydellinen paikka vesileikkeihin, sillä pulikoimaan ei tarvitse lähteä omaa pihaa pidemmälle. Ja ovathan altaat aivan mahtavan näköisiäkin! Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Lasten uima-allas – 5 hellepäivien hauskinta pulikointipaikkaa

1. Kuin taikametsässä!

Jättiläissienen suojassa hellepäivät sujuvat mukavasti. Tämän lasten uima-altaan tunnelma on lainattu salaisilta, viilentäviltä metsälammilta

2. Vau, mikä valas!

Valasallas takaa, että aallot ovat pehmeät ja turvalliset. Yksi pikku jekku tältä vonkaleelta kuitenkin löytyy: kun vesiletkun yhdistää valaan pyrstöön, tulee siitä kesäisen viilentävä suihku!

3. Lennä, lennä, leppäkerttu!

Vesipedot polskuttelevat suojassa auringolta leppäkertun siipien alla. 26 litran vetoinen allas täyttyy nopeasti, ja se sopii myös perheen pienimmille.

4. Uima... ei vaan lima-allas!

Kyllä, luit aivan oikein! Altaan vesi muuttuu limaksi, kun mukaan lisää pussillisen limapulveria. Ällöä tai ei, lima on sentään ympäristöystävällistä eikä aiheuta ihoärsytystä.

5. Sateenkaaren päässä odottaa aarre

Nimittäin vilvoittava pulahdus tähän taivaalliseen altaaseen! Pilvenhattaralla pulikoidessa voi haaveilla päättymättömästä ruutuajasta, viikkorahan korotuksesta tai ylimääräisestä karkkipäivästä.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 28.6.2019