Lapsiperheen menovinkit Vantaan asuntomessuille
Rakenna ja remontoi
Lapsiperheen menovinkit Vantaan asuntomessuille
Vantaan asuntomessujen yhteydessä kannattaa muutenkin tutustua Vantaan nähtävyyksiin. Lue Meidän Talon parhaat vinkit lapsiperheelle!
Julkaistu 29.6.2015
Meidän Talo

Asuntomessujen yhteydessä kannattaa muutenkin tutustua Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Kokosimme parhaat vinkit lapsiperheelle.

Tiedekeskus Heureka

Monipuolisessa, kaiken ikäisiä viihdyttävässä ja sivistävässä Heurekassa kuluu helposti koko päivä. Siellä on asuntomessujen aikana muun muassa Älykäs kaupunki -näyttely, joka kertoo tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämisestä esimerkiksi kaupungin energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden parantamiseksi. Suolistossa suhisee taas havainnollistaa ruuansulatuskanavan toimintaa ja selittää, miten elimistö muuttaa ravinnon tarvitsemikseen rakennus- ja polttoaineiksi. Kuninkaalantie 7.

Suomen Ilmailumuseo

Ilmailumuseossa on esillä lentokoneita, valokuvia ja muuta ilmailuun liittyvää. Samalla voi käydä katsomassa koneiden nousua ja laskua viereisellä Helsinki-Vantaan lentokentällä. Tietotie 3.

Kauppakeskus Jumbo

Suomen neljänneksi suurin kauppakeskus Jumbo on Kehä III:n varrella. Sieltä löytyy esimerkiksi noin 120 erikoisliikettä, K-Citymarket, Prisma ja Stockmann. Vantaanportinkatu 3.

Viihdekeskus Flamingo

Kauppakeskus Jumbon vierestä löytyy Flamingo-viihdekeskus, jossa on elokuvateatteri, hohtokeilausrata, biljardialue, Euroopan ensimmäinen erikoistehosteilla varustettu hohtominigolfrata (ikäraja 9 vuotta), Prison Island -seikkailu, ravintoloita, hotelli, kylpylä, kauneushoitoloita ja kuntosaleja. Tasetie 8.

Lue myös:

Kommentoi »