Meillä kotona -kaupat

Koukutu käsitöihin! Läppärin suojapussukan virkkaaminen onnistuu aloittelijaltakin – tilaa tarvikepaketti etuhintaan ja tee omasi

MAINOS
Koukutu käsitöihin! Läppärin suojapussukan virkkaaminen onnistuu aloittelijaltakin – tilaa tarvikepaketti etuhintaan ja tee omasi
Kunhan alkuun pääsee, virkkaaminen on varsin koukuttavaa puuhaa. MYO:n tarvikepaketista löytyy kaikki tarvittava simppelin suojapussukan tekoon, ja ohje sopii mainiosti myös aloittelijoille.
Julkaistu: 15.11.2021

Poikkeuksellinen vuosi on tehnyt perinteisistä käsityömenetelmistä supertrendikkäitä. Jos et ole vielä päässyt mukaan huumaan tai etsit hyvää tapaa harrastuksen aloittamiseen, ratkaisu voi löytyä tästä!

Make Your Ownin eli MYO:n tarvikepaketilla syntyy kannettavan suojapussi, joka tehdään perinteiseen tapaan virkaten, mutta lopputulos on sävyä ja mallia myöten moderni. Kaikki tarvittavat välineet, ohjeet ja materiaalit toimitetaan näppärästi yhdessä ja samassa paketissa. Vaatimustasoltaan työ on helppo, joten suojapussukan tekemisen kautta aloittelijakin pääsee jyvälle virkkauksen saloista.

Työn tekeminen ja virkkaaminen itsessään ovat jo koukuttavia juttuja, mutta samalla syntyy myös ihan oikeasti käyttökelpoinen ja käytännöllinen suojapussi, johon läppäri sujahtaa somasti piiloon kotitoimistolla ja kulkee mukanasi minne menetkin – vieläpä tyylillä!

Hyödynnä Meillä kotona -kauppojen etu: Tilaa MYO:n tarvikepaketti kannettavan suojapussin tekoon etuhintaan 29 € (norm. 35 €)

Etu on voimassa 15.–21.11.2021.

Osta MYO:n tarvikepaketti tästä

MYO:n suojapussi sopii 12–15-tuumaisille kannettaville tietokoneille. Valittavana on neljä eri sävyä: beige, tummanharmaa, deniminsininen sekä vaaleanharmaa. Ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin valitse haluamasi värivaihtoehto tuotekortin pudotusvalikosta.

Tarvikepaketti sisältää työhön tarvittavan kerän puuvilla-polyesterikudetta, sopivan kokoisen bambuvirkkuukoukun, kuljetuspussin käsityöllesi sekä suomenkieliset, kuvalliset ohjeet. Lisäksi MYO:n Instagram-tililtä on katsottavissa ohjevideo, jonka avulla projektin saa etenemään takuuvarmasti!

MYO – jotta kaikki voisivat nauttia käsitöistä

MYO on koonnut erilaisista tuotteista – kuten kannettavan suojapusseista, virkattavista koreista ja siivousliinoista – aloittelijoillekin sopivia kässäpaketteja, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava simppeleistä ohjeista materiaaleihin.

Yrityksen perustajan Oona von Zweygbergkin mukaan MYO:n missiona on tutustuttaa käsitöiden iloihin ja koukuttavuuteen myös heidät, jotka eivät ole aiemmin innostuneet harrastuksesta. Tavoitteena on, että jokaisella projektin aloittaneella on mahdollisuus onnistumisen tunteisiin ja saada iloa omin käsin tehdystä tuotteesta. Täältä voit lukea lisää MYO:sta ja tutustua muihin tuotteisiin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »