Meillä kotona -kaupat

Kevään kivoin projekti sinulle ja kasveillesi! Tilaa Lappajärven Värjäämön DIY-amppelipaketit Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kevään kivoin projekti sinulle ja kasveillesi! Tilaa Lappajärven Värjäämön DIY-amppelipaketit Meillä kotona -kaupoista
Aurinkokylpyjä rakkaimmillesi! Ikkunaan nostetut amppelit tarjoavat huonekasveillesi aitiopaikan kesästä nauttimiseen. Lappajärven Värjäämön tarvikepaketeilla valmistat amppelit itse.
Julkaistu: 29.3.2021

Lappajärven Värjäämön ohjeella ja tarvikkeilla teet somat pikkuamppelit solmeilemalla. Paketeista on saatavilla kuusi erilaista sävyvaihtoehtoa: värikkäämpään makuun sopivat roosa, ruohonvihreä ja keltainen sekä hillitymmät valkoinen, kitti ja vaaleanruskea.

Yksi pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kahden erikokoisen amppelin tekoon: paperinarun valitsemassasi sävyssä, 10 cm:n ja 15 cm:n metallirenkaat amppelien kehikoiksi sekä ohjeet, joiden avulla perehdyt solmeilun saloihin. Kun homman makuun pääsee, ei millään malttaisi lopettaa!

Osta amppelipaketti tästä!

Yksi pakkaus sisältää tarvikkeet ja ohjeet kahteen erikokoiseen amppeliin (halkaisija 10 cm ja 15 cm).

Tutustu myös muihin Lappajärven Värjäämön tarvikepaketteihin!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »