Meillä kotona -kaupat

Tervetuloa maailmaan! Poimimme ihanimmat lahjat ja kortit vastasyntyneen pienokaisen juhlintaan sekä vauvakutsuille – katso ideat ja osta tuotteet täältä

MAINOS
Tervetuloa maailmaan! Poimimme ihanimmat lahjat ja kortit vastasyntyneen pienokaisen juhlintaan sekä vauvakutsuille – katso ideat ja osta tuotteet täältä
Etsitkö lahjaa vastasyntyneelle vai onko tiedossa ystävän vauvakutsut? Valitsimme tuoreiden vanhempien muistamista varten kauneimmat kortit ja pienet lahjaideat. Voit ostaa suosikkituotteesi suoraan jutusta.
Julkaistu 20.10.2021

Lahja vastasyntyneelle: 9 poimintaa

1. Itse tehty lahja on ihanin

Neulootikon lahjavalinta vastasyntyneelle tulokkaalle on tietenkin itse tehty vaate. Nordic Yarnin Neve-paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset vauvan neuletakin neulomiseen – mukaan lukien vauvanvaatteisiin soveltuvan Eco Cashmere -langan. Paketti sopii sekä aloittelijoille että keskitason neulojille.

Löydä suosikkivärisi ja valitse oikea vaihtoehto pudotusvalikosta ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin.

2. Kauniit pussilakanat vievät Nukkumatin maille

Bloomingvillen suloinen vauvan pussilakanasetti tarjoaa kauneimmat unet. Vaaleanpuna-valkoiset lakanat ovat materiaaliltaan 100 % puuvillaa. Pussilakana on kooltaan 80 x 100 cm ja tyynyliina 40 x 35 cm.

3. Lintu ja kukka helistimissä

Sebran Singing Birds -sarjan ihastuttavat helistinlelut tekevät leikkiessä erilaisia ääniä ja vahvistavat näin vauvan aisteja ja koordinaatiokykyä. Helistimet myydään kahden lelun settinä, johon kuuluu sekä lintu- että kukkahelistin.

4. Huopa tulevalle heppahöperölle

Klippan Yllefabrikin Bengt och Lotta -vauvanpeiton alla pienokaisen ajatukset lähtevät laukkaamaan kauniiden unien laitumille. Hempeän värikäs huopa on samaan aikaan sekä leikkisiä että perinteisen tyylikäs. Peittoon käytetyn villa on luonnonmukaisesti tuotettu ilman myrkkyjä ja antibiootteja.

5. Pehmolelu, se paras unikaveri

Mailegin suloisen pehmeä pehmolelu on täydellinen lahja vastasyntyneen ensimmäiseksi unikaveriksi. Turkoosin ja sinapin sävyinen elefantti täyttää EU:n turvavaatimuksen vauvojen leluille, ja se voidaan myös pestä. Korkeus 31 cm.

6. Koalapehmolelu on silmäteräsi oma silmäterä

OYOY Living Designin Anton-koala on kaikessa suloisuudessaan juuri sen näköinen, että siitä tulee pikkuisen lempipehmolelu vuosiksi eteenpäin. Söpön ulkomuodon lisäksi Anton-koalaa on mukava halata. Pehmolelu on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä.

7. Anna vastasyntyneelle lahjaksi ensimmäinen oma kirja

WSOY:n pehmoinen muumikirja pörisee ja surisee hauskasti, kun sen pieneen käteen sopivaa kahvaa vedetään. Kirjan kangassivuilla on helppoja sanoja ja Tove Janssonin alkuperäiskuvia.

8. Vauvakirja kerää muistot talteen

Itse täytettävät vauvakirjat ovat mitä parhain tapa kirjata vauva-ajan muistot ja virstanpylväät ylös. Kukapa äiti tai isä ei haluaisi palata arvokkaisiin muistoihin vuosienkin jälkeen? Putingin suloinen vauvapäiväkirja on englanninkielinen, ja se sisältää muistiinpanosivut vauvan ensimmäiselle vuodelle. Mukana on myös tarroja.

9. Postita vastasyntyneen perheelle sievä kortti

Helpoin tapa muistaa tuoreita vanhempia on useimmiten kortti. Onko valintasi söpön hassutteleva vai klassisen kaunis kortti? Putingin laajasta valikoimasta löydät taatusti jokaiselle perheelle sopivan!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »