Kynttilänvaloa ja valkoisia kukkia! Näin skandinaavisesti sisustetut kodit pukeutuvat jouluun – kurkkaa 11 tunnelmakuvaa

Kynttilänvaloa ja valkoisia kukkia! Näin skandinaavisesti sisustetut kodit pukeutuvat jouluun – kurkkaa 11 tunnelmakuvaa
Miltä näyttää skandinaavisesti sisustettu joulu? Ainakin yksinkertaisen tyylikkäiltä esineiltä ja muodoilta, mustan ja valkoisen harkitulta yhdistelyltä, luonnonmateriaaleilta ja valkoisilta kukilta. Kokonaisuus maustetaan ripauksella vanhaa tavaraa ja graafista minimalismia sekä viimeistellään tarkasti valikoiduilla valonauhoilla ja kynttilöillä. Kaunista skandijoulua!
Julkaistu: 4.12.2018
Miten rento ja samalla elegantti aamiaispöytä! Jouluisen tunnelman tuovat huonekuusi, ritarinkukat ja kynttilänvalo. Pehmeällä lampaantaljalla on ihana istua.
Musta, modernilinjainen keittiö on hieno tausta jouluiselle ruokapöydälle. Pikkuiset metsäkuuset ovat ihania lasipurkeissa – ja miksi tyytyisit vain yhteen?
Jos et halua nostaa kaikkia koristeitasi esille pölyttymään, tee asetelma ovien taakse vitriinikaappiin. Samalla koristeet pysyvät suojassa lemmikeiltä.
Kun runsas koristelu ei tunnu omalta jutulta, voi vallan hyvin valita vain ihanasti tuoksuvat havut ja täydentää tunnelmaa kävyillä, kynttilälyhdyillä ja muutamalla höyhenkoristeella. Luonnollista ja kauniin ilmavaa.
Ikkunan alla olevan matalan kaapin päälle muodostui lokoisa haaveilupaikka, kun se pehmustettiin lampaantaljalla ja tyynyillä.
Manttelitakan päällinen on upea paikka havukoristeille ja kranssille. Sama teema jatkuu kattoon ripustetussa kynttelikössä. Kynttilät luovat kauniin tunnelman, vaikka takkaa ei päivittäin polttaisikaan.
Jotakin uutta, jotakin vanhaa... Kuusi näytää superhauskalta, sillä sen ympäri on kiedottu monta kierrosta viirinauhaa. Vaikka sisustuksessa ei ole paljon värejä, se on kerroksellinen ja kutsuva.
Pikkutavarat ja sisustusesineet viimeistelevät kodin tyylin. Jätä lipaston päälle muutama joulukoriste, kynttilä ja tulevan vuoden kalenteri odottelemaan.
Upeasti kiiltävä musta pöytä ei liinaa kaipaa. Sen päällä valkoiset astiat ja metalliset tarjoiluvadit ovat kuin koruja.
Yksinkertainen on kaunista. Suuressa suosiossa oleva huonekuusi ei kaipaa koristeita, eikä valkoisiin kynttilöihin kyllästy koskaan. Minikasvihuoneessa kynttilät palavat turvallisesti, kunhan kattolasit ovat auki.
Itämainen matto maustaa mustavalkoisen kodin. Kuparitarjotin ja vanhat apteekkipullot takan reunalla lisäävät lämpöä värimaailmaan.
2 kommenttia