Meillä kotona -kaupat

Säihkettä sisustukseen kullan ja messingin sävyillä! Katso 8 loistavaa poimintaa ja klikkaa helpoille ostoksille

MAINOS
Säihkettä sisustukseen kullan ja messingin sävyillä! Katso 8 loistavaa poimintaa ja klikkaa helpoille ostoksille
Kulta ja messinki ovat tulleet sisustukseen tositarkoituksella! Näillä tuotteilla saat lisähohtoa rouheaan kantrityyliin, ajattomaan huvilahenkeen tai hulppean värikkääseen kotiin.

1. Kuin Downton Abbeysta

Elegantti baaripöytä viimeistelee olohuoneen. Lasiset tasot ja metallirunko tekevät sen ilmeestä siron, ja pyörät ovat kätevät, jos pöytä halutaan rullata vaikka terassille. Tällä yllätät vieraasi ylelliseen tyyliin!

2. Art deco -fiilistä

Kauniisti kuvioitu maljakko tuo mieleen lehden tai simpukan. Sen hohtava kultainen väri on ihanimmillaan, kun vekkipintaan osuu kesäinen sivuvalo. Tämä on ihana sekä kukilla että ilman!

3. Tervehdys hovista

Messinkinen uusvanha kello voisi olla suoraan Ranskan hovista 1700-luvulta. Anna sille arvoisensa paikka kauniilta vanhalta sivupöydältä, romanttisen takan reunalta tai modernin työpisteen kulmauksesta.

4. Unelmat seinällä

Kuvittele seinälle kaunis tapetti, sen päälle kultainen hyllykkö sylissään viherkasveja ja kirjoja sekä kehystettyjä kuvia suurimmista haaveistasi. Jos sinulta ei vielä löydy unelmahyllyä, nyt on korkea aika hankkia sellainen – se on jo yksi askel kohti unelmien toteuttamista!

5. Kippis ja kulaus kukkasille

Rakastatko viherkasveja ja kauniita asetelmia ikkunalaudoilla? Jos nyökkäsit, taidat ihastua tähän superfiiniin kastelukannuun. Turhamaistako? Ehkä vähän, mutta kyllä käyttöesinekin voi olla täydellisen kaunis!

6. Tyylillä sisään

Onko fiinimpää tervetulotoivotusta kuin kullanvärinen naulakko eteisessä? Alataso ja nupit tekevät säilytyksestä joustavaa. Sisustajan vinkki: tämä näyttää upealta myös makuuhuoneessa!

7. Ylellinen lepopaikka

Kullanvärinen vuodekatos antaa omaa rauhaa ja suojaa aamuauringon ensimmäisiltä säteiltä. Jos haluat, kiinnitä katoksen sisään pieni led-valosarja, joka luo tunnelmaa hämärän laskeutuessa. Ah, miten romanttista!

8. Mitä kello on? Kultaa!

Tyylikkään seinäkellon juju on sen siroissa, kullanhohtoisissa kehyksissä. Mukavan kokoisesta, halkaisijaltaan 30 senttisestä kellotaulusta ei tarvitse kurkkia aikaa kiikareilla tai tihrustaen. Löytäisikö tämä paikkansa eteisestä, olohuoneesta tai ehkä makkarista?

Julkaistu: 22.5.2020
Kommentoi »