Meillä kotona -kaupat

Satumaisia joulupalloja ja lumoavia kransseja! Kukkatehtaan kuivakukkakoristeet pukevat kodin talven juhlakauteen – tutustu uutuuksiin & tilaa omasi

MAINOS
Satumaisia joulupalloja ja lumoavia kransseja! Kukkatehtaan kuivakukkakoristeet pukevat kodin talven juhlakauteen – tutustu uutuuksiin & tilaa omasi
Trendikkäät kuivakukat sopivat myös jouluun. Tilaa Kukkatehtaan upeat talviset kranssit ja näyttävät joulukoristeet nyt Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 23.11.2020

Perinteiset joulukukat, kuten joulutähdet ja hyasintit, kuuluvat monien jouluun, mutta mitäpä jos kokeilisit tänä vuonna jotain ihan uutta? Sisustamisen supertrendiksi nousseet kuivakukat sopivat myös mainiosti talvisen juhlatunnelman luomiseen.

Kukkatehtaan talven uutuustuotteissa näkyvät pakkaspäivän ja horisontin taa laskevan ilta-auringon sävyt. Kranssien lisäksi kodin voi koristella myös kuivakukilla täytetyillä joulupalloilla, jotka ovat kuin suoraan fantasiamaailmasta. Näistä riittää iloa koko talveksi ja vuosiksi eteenpäin!

Tutustu Kukkatehtaan tuotteisiin ja tilaa omasi!

Talvinen kranssi tuo valkean joulun

Vaikka valkoinen joulu jäisi haaveeksi, Kukkatehtaan talvikranssissa on lumen ja pakkasen värit. Se sopii kauniisti niin ulko-oven koristukseksi kuin sisustuksen katseenvangitsijaksi.

Helmiäisen hohtoa kuuseen

Kukkatehtaan herkät joulupallot tuovat mieleen kirpsakat ja kimaltavat talvipäivät. Pallot toimitetaan sievässä pakkauksessa, joten ne sopivat myös lahjaksi. Saatavilla on kolme värivaihtoehtoa kahdessa eri koossa.

Joulupallon sisällä avautuu ihmemaa

Lasinen koristepallo pitää sisällään minikokoisen kuivakukka-asetelman. Saatavilla on kolme eri värivaihtoehtoa: Winter wonderland, Alice in Wonderland ja Pink Wonderland – mikä on sinun valintasi?

Pala ihmemaata myös kranssissa

Ihmemaan kranssin lempeitä, murrettuja sävyjä värittävät voimakkaan siniset yksityiskohdat. Kranssin halkaisija on noin 25 cm.

Kuvat: Heidi Väisänen, heidivaisanen.com

Kommentoi »