Kuisti herää kesäkeitaaksi: täällä juodaan aamukahvit ja vietetään hellepäivän mehuhetki
Sisustus
Kuisti herää kesäkeitaaksi: täällä juodaan aamukahvit ja vietetään hellepäivän mehuhetki
Vanhan ajan kuisti on ihana kesähuone. Vaikka siellä ei olisikaan talvella lämmitystä, herättää aurinko sen kevään tullen kukoistukseen.
Julkaistu 24.4.2017
Unelmien Talo&Koti
Tyyli on vapaa! Suoralinjainen ikkunaruudukko, kiemurainen metallikalusto ja balilainen päivänvarjo näyttävät yhdessä upeilta. Tässä istuessaan tuntee itsensä melkein kuninkaalliseksi.
Iloisesti sisustettu sisääntulo toivottaa vieraan lämpimästi tervetulleeksi, vaikkei lämmitystäkään olisi. Keltainen piironki tuo auringon pilviseenkin päivään.
Kaipaatko kuistillesi värikästä, näyttävää ja helppohoitoista kukkaa? Silkkipaperiset pomponit kukoistavat, vaikka lämpötila vaihtelisi helteestä pakkaseen!
Isolle kuistille mahtuu sohvakin. Verhoilun väri ei ole ongelma, sillä se saa kesämekokseen valkoisen lakanan, joka sopii täydellisesti huolettomaan huvilatunnelmaan.
Voiko ihananpää kesähuonetta olla? Täällä juodaan aamukahvit, hellepäivän vattumehut ja tuoksuvat iltateet. Kynttiläkruunu luo kuin suojaavan katoksen pöydän ylle.
Pelargonit viihtyvät tunnetusti kuisteilla. Täällä riittää aurinkoa ja lämpöä. Niiden alusta on koottu kätevästi irrallaan myytävistä hyllynkannattimista ja laudanpätkistä.
Tällä huikealla lasikuistilla viihtyy ihmisten lisäksi myrtti. Entisaikojen kartanoiden salien vakiokoristus ei selviä keskuslämmityksessä, mutta täällä se on kotonaan.
Syksyn tullen kuisti on myös paras paikka pelargonien talvehtamiseen, jos lämpötila vain pysyy plussan puolella. Patinoituneet lapikkaat ja korit luovat ruukkujen kanssa hienon kokonaisuuden.
Kommentoi »