Kotoisa tunnelma on lupaus hyvistä löylyistä – 5 mökkisaunan pukuhuonetta, jotka ovat paljon muutakin kuin vilvoittelupaikkoja
Sisustus
Kotoisa tunnelma on lupaus hyvistä löylyistä – 5 mökkisaunan pukuhuonetta, jotka ovat paljon muutakin kuin vilvoittelupaikkoja
Viihtyisä saunan pukuhuone virittää oikeaan tunnelmaan ja lupailee hyviä löylyjä. Parhaimmillaan pukuhuone on monikäyttöinen ja palvelee myös vilvoittelutilana ja ylimääräisenä makuupaikkana.
16.3.2018
 |
Meidän Mökki

Mökkisaunan pukuhuone: 5 tunnelmallista tilaa

Hirsiä vetelemään

Tässä saunatuvassa on itse tehty hirsisänky, joka toimii tarvittaessa vierasvuoteena. Hirsikehikko on ruuvattu kiinni seinään, ja patjat on leikattu sopivan kokoisiksi vaahtomuovista.

Vanhaan malliin

Savusaunan yhteyteen tehty pukeutumistila mukautuu hienosti vanhaan rakennukseen ja sen väritykseen. Moderni ja tyyliin sopimaton ratkaisu voisi pistää silmään.

Savusaunatunnelmaa

Tummaksi petsatut seinät tuovat tähän pukuhuoneeseen savusaunamaista tuntua. Vastapainoksi vaalea lattia säilyttää kokonaisuuden raikkaana.

Verhon taakse piiloon

Kiinteän penkin eteen tehty verho peittää kätevästi pukeutumistilan pyyhepinot, ämpärit, pesuaineet ja muut saunatarvikkeet.

Raikkaaksi raidoilla

Yhdenmukainen väritys ja eri tekstiilien samankaltaiset kuviot ryhdistävät pinnoiltaan vaaleaksi jätetyn saunan pukuhuoneen.

Kommentoi »