Oletko jo kokeillut tuftausta? Tilaa Kotivinkin Kitty-boksissa tarvikkeet Käsityökekkereiden Veera Jussilan suunnittelemaan Elonkierto-tuftaustyöhön
Mainos
Oletko jo kokeillut tuftausta? Tilaa Kotivinkin Kitty-boksissa tarvikkeet Käsityökekkereiden Veera Jussilan suunnittelemaan Elonkierto-tuftaustyöhön
Veera Jussilan suunnittelema uniikki tuftaustyö on kuin moderni taideteos. Tämän jutun lopusta löydät myös videot tuftaustekniikasta.
Julkaistu 19.9.2022
Meillä kotona -kaupat

Kotivinkin uusin Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Elokierto-tuftaustyöhön: materiaalit, tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt, helppolukuiset ohjeet. Ne lähetetään sinulle kauniissa Kitty-pakkauksessa – ilman toimituskuluja!

Käsityövaikuttaja Veera Jussila on suunnittelut uniikin työn yksinoikeudella Kotivinkin Kittylle.

Elonkierto-tuftaustyö on herkullisen monipuolinen maistiainen tuftaamiseen. Sen avulla pääset tutustumaan tekniikkaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea tuftausneulalla voi saada aikaan.

– Suunnittelin mukaan eri muotoja, eri värejä ja erilaisia pintoja. Toivon että saat niistä paljon inspiraatiota, Veera Jussila sanoo.

Veera Jussilan suunnittelema Elonkierto-taulu on kuin moderni taideteos.

Veera suunnitteli työhön syksyisen, tunnelmallisen värimaailman.

– Kuviossa on monia kohtia, joihin silmä voi tarttua, mutta se on silti rauhoittava. Toivonkin, että sekä taulun katsominen että sen tekeminen tuovat mielenrauhaa.

Taulussa käytetään neljää kaunista murrettua puuvillalangan sävyä. Tekemällä Elonkierto-tuftaustyön opit monenlaisia tuftaustekniikoita.

Kotivinkin Kitty-pakkaukset innostavat kokeilemaan uusimpia tekniikoita kiinnostavimpien suunnittelijoiden ohjeilla. Kittyn kanssa onnistut!

Tuftaus – katso alta videot ja ota tekniikka haltuun

Peruspisto tuftauksessa

Peruspiston suunnanvaihto

Peruspisto työn nurjalla puolella

Peruspiston purkaminen

Kommentoi »