Meillä kotona -kaupat

Oletko jo kokeillut tuftausta? Tilaa Kotivinkin Kitty-boksissa tarvikkeet Käsityökekkereiden Veera Jussilan suunnittelemaan Elonkierto-tuftaustyöhön

MAINOS
Oletko jo kokeillut tuftausta? Tilaa Kotivinkin Kitty-boksissa tarvikkeet Käsityökekkereiden Veera Jussilan suunnittelemaan Elonkierto-tuftaustyöhön
Veera Jussilan suunnittelema uniikki tuftaustyö on kuin moderni taideteos – ja sinä voit tehdä sen itse! Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti nyt itsellesi tai lahjaksi Meillä kotona -kaupoista. Toimi nopeasti, sillä bokseja on vain rajoitettu erä. Tämän jutun lopusta löydät myös videot tuftaustekniikasta.
Julkaistu: 19.9.2022

Kotivinkin uusin Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Elokierto-tuftaustyöhön: materiaalit, tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt, helppolukuiset ohjeet. Ne lähetetään sinulle kauniissa Kitty-pakkauksessa – ilman toimituskuluja!

Käsityövaikuttaja Veera Jussila on suunnittelut uniikin työn yksinoikeudella Kotivinkin Kittylle.

Tilaa tarvikepaketti tästä!

Elonkierto-tuftaustyö on herkullisen monipuolinen maistiainen tuftaamiseen. Sen avulla pääset tutustumaan tekniikkaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea tuftausneulalla voi saada aikaan.

– Suunnittelin mukaan eri muotoja, eri värejä ja erilaisia pintoja. Toivon että saat niistä paljon inspiraatiota, Veera Jussila sanoo.

Veera Jussilan suunnittelema Elonkierto-taulu on kuin moderni taideteos.

Veera suunnitteli työhön syksyisen, tunnelmallisen värimaailman.

– Kuviossa on monia kohtia, joihin silmä voi tarttua, mutta se on silti rauhoittava. Toivonkin, että sekä taulun katsominen että sen tekeminen tuovat mielenrauhaa.

Taulussa käytetään neljää kaunista murrettua puuvillalangan sävyä. Tekemällä Elonkierto-tuftaustyön opit monenlaisia tuftaustekniikoita.

Kotivinkin Kitty-pakkaukset innostavat kokeilemaan uusimpia tekniikoita kiinnostavimpien suunnittelijoiden ohjeilla. Kittyn kanssa onnistut!

Tuftaus – katso alta videot ja ota tekniikka haltuun

Peruspisto tuftauksessa

Peruspiston suunnanvaihto

Peruspisto työn nurjalla puolella

Peruspiston purkaminen

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »