Meillä kotona -kaupat

Kaurapalashampoo, kahvilta tuoksuva kuorintapala & 3 muuta luonnonkosmetiikkatuotetta, joilla hellit ihoa ja hiuksia

MAINOS
Kaurapalashampoo, kahvilta tuoksuva kuorintapala & 3 muuta luonnonkosmetiikkatuotetta, joilla hellit ihoa ja hiuksia
Talvi kiristää ihoa ja sähköistää hiukset. Poimimme pelastukseksi valikoimastamme kotimaiset, ekologiset luonnonkosmetiikkatuotteet kehon ja mielen hemmotteluun.
Julkaistu 28.2.2023

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa – 5 poimintaa

1. Ihoöljy: syväkosteuttaja, joka imeytyy nopeasti

Talven kuivuus voi kuivattaa vartalon ja erityisesti kasvojen ihoa niin, että jopa hymyileminen sattuu. Suomessa valmistettu SEES Companyn ihoöljy sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Ihanaa on myös se, että öljy imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksu tulee nerolin eteerisistä öljyistä.

2. Palashampoo: hyvästi karheat latvat

Kun pääset palashampoon makuun, et vaihda enää nestemäiseen! Kaurilan Saunan kaurapalashampoo sisältää runsaasti iholle ja hiuksille tärkeitä mineraaleja sekä B1,- B2,- E- ja D-vitamiineja sekä runsaasti karoteenia ja lipidejä. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen pehmeiltä, vahvistetuilta ja sileiltä.

3. Shea-vartalovoi: anna ihon elpyä

Helsingissä valmistettu Kaurilan Saunan shea-vartalovoi on ihanteellinen kasvo- ja kosteusvoide kaikenikäisille. Se hellii ja ravitsee kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. Vitamiinirikas koostumus on runsas ja erittäin riittoisa.

4. Kuorintapala: eroon kuivasta ihosta

Kuivan ihon lisäksi kutinaa aiheuttavat kuolleet ihosolut iholla. Kahvi, bentoniittisavi, merisuola sekä kaakaovoi kuorivat hellästi ja virkistävät verenkiertoa. Kaurilan Saunan kuorintapala riittää noin viiteen käyttökertaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

5. Kasvonaamio: ota aikaa, se kannattaa

Kun iho janoaa kosteutta, naamio pelastaa. Naamion sisältämä hunaja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja valkosavi imee itseensä ihon epäpuhtaudet. Suomessa valmistettu SEES Companyn kasvonaamio sopii monille, sillä se ei sisällä keinotekoisia ainesosia eikä tuoksuaineita.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »