Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 5 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua
Mainos
Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 5 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua
Ostamalla kotimaista tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista. Tutustu Meillä kotona -kauppojen kotimaisten tuotteiden valikoimaan ja löydä uudet suosikkisi!
Julkaistu 15.11.2022
Meillä kotona -kaupat

Kotimaiset tuotteet: 5 poimintaa

Kuppi kauneutta

VAJA Finlandin itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-kuviointi hurmaa vaativankin astiaharrastajan. Aikaa ja käyttöä kestävät keramiikkatuotteet valmistetaan Porvoon tehtaalla laadukkaasta vitroposliinista. Astiat ovat astianpesukoneen, uunin ja mikron kestäviä.

Monikäyttöinen jakkara

Hienopuuseppä Jari Karppisen valmistamat sympaattiset Lyyti-jakkarat edustavat suomalaista puusepäntyötä ja perinnedesignia parhaimmillaan. Jarin mummon vanhan lypsyjakkaran innoittaman syntynyt Lyyti sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, niin omaksi kuin lahjaksi. Suomalaisesta männystä valmistetun jakkaran pinta on esikuvansa mukaan "ajan kolhima", sillä puu käsitellään Karppisen kehittämällä patinointimankelilla.

Amppeli ikkunalle

Ajattomaan Suvi-amppeliin sopii niin pyöreä kuin kulmikaskin ruukku. Mikä parasta, amppeli jättää upeasti ruukun näkyviin ja kasvi pääsee vapaasti kukoistamaan. Tyylikäs amppeli tehdään käsityönä Tina’s Design Housen nahkapajalla Helsingissä. Materiaalina käytetään kotimaista kasviparkittua nahkaa. Amppelissa on messinkirengas ripustusta varten. Amppelin 1,5 cm levyinen nahkanauha on 2 mm paksu. Ilman ruukkua amppelin kokonaispituus on 76 cm.

Käsiä hellivä saippua

SEES Companyn Suomessa valmistettu vegaaninen ja biohajoava nestesaippua ei kuormita luontoa mutta puhdistaa tehokkaasti. Teepuun antibakteeriset ominaisuudet ja rosmariinin rauhoittava tuoksu ovat peräisin eteerisistä öljyistä. Käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja ekologisia, eikä saippua sisällä parabeeneja, väriaineita tai eläinperäisiä raaka-aineita. Nestesaippuasta on saatavilla koot 300 ml ja 500 ml.

Raikas huonetuoksu

Onnistunut yhteistyö tiivistyy hyvän olon lähteeksi Design Paletin Kuukunen-huonetuoksupakkauksessa. Kotimainen tuote sopii monipuolisesti niin huonetuoksuksi, hierontaan, höyryhengitykseen, aromaterapiaan, ihonhoitoon kuin saunan kiukaalle. Kauniin eleetön, metsäsieni kuukusesta inspiraationsa saanut keraaminen, käsityönä valmistettu astia on Design Paletin ja keraamikko Minna Rusasen yhteistyön tulos. Öljy on Frantsilan aitoa 100 % mäntyöljyä, joka tuo tuoksullaan metsän tunnelmaa kotiin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »