Meillä kotona -kaupat

Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 3 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua

MAINOS
Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 3 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua
Ostamalla kotimaista tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista. Tutustu tuotteisiin ja osta omasi!
Julkaistu: 27.3.2022

Kotimaiset tuotteet: 3 poimintaa

Kuppi kauneutta

VAJA Finlandin itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-kuviointi hurmaa vaativankin astiaharrastajan. Aikaa ja käyttöä kestävät keramiikkatuotteet valmistetaan Porvoon tehtaalla laadukkaasta vitroposliinista. Pinottava 3 dl kuppi sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Astiat ovat astianpesukoneen, uunin ja mikron kestäviä. Voit tutustua VAJA Finlandin tarinaan ja tuotteisiin myös tästä linkistä!

Monikäyttöinen jakkara

Hienopuuseppä Jari Karppisen valmistamat sympaattiset Lyyti-jakkarat edustavat suomalaista puusepäntyötä ja perinnedesignia parhaimmillaan. Jarin mummon vanhan lypsyjakkaran innoittaman syntynyt Lyyti sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, niin omaksi kuin lahjaksi. Suomalaisesta männystä valmistetun jakkaran pinta on esikuvansa mukaan "ajan kolhima", sillä puu käsitellään Karppisen kehittämällä patinointimankelilla. Tutustu Lyyti-jakkaran tarinaan paremmin täällä!

Koristusta kotiin

Tyylikäs Lumikide-koriste ilahduttaa esteetikkoa ympärivuotisena kodin kaunistuksena. Porvoossa valmistettu lumenvalkoinen Lumikide on lasittamatonta vitroposliinia. Koristeessa on ohut punainen ripustin. Ajattoman koristeen on VAJA Finlandille suunnitellut Jenna Tommila, ja se on myös Avainlippu-tuote. Mitat 6,5 x 6,5 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »