Meillä kotona -kaupat

Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 5 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua – löydät ne myös Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Kotimainen tuote on hintaansa arvokkaampi! Tässä 5 poimintaa, joihin sinunkin kannattaa tutustua – löydät ne myös Meillä kotona -kaupoista
Ostamalla kotimaista tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista. Meillä kotona -kaupoista löydät muun muassa sipoolaisen Fabrik Bergin valaisimet sekä Karppisen jakkarat suoraan Heinolasta. Tutustu tuotteisiin ja osta omasi!
Julkaistu: 15.12.2020

Kotimaiset tuotteet: 5 poimintaa

1. Tulevaisuuden klassikkovalaisin

Fabrik Bergin upea uutuusvalaisin Pyörre valmistetaan ohuista koivulevyistä. Sen limitetyistä levyistä koottu rakenne levittää valoa eri suuntiin luoden pehmeää ja lämmintä tunnelmaa ympärilleen. Se on täydellinen valinta esimerkiksi ruokapöydän ylle. Ajaton ilme tekee tästä kotimaisesta kaunottaresta iättömän klassikon. Lue lisää Fabrik Bergistä ja Pyörre-valaisimesta täältä!

2. Kuppi kauneutta

VAJA Finlandin itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-kuviointi hurmaa vaativankin astiaharrastajan. Aikaa ja käyttöä kestävät keramiikkatuotteet valmistetaan Porvoon tehtaalla laadukkaasta vitroposliinista. Pinottava 3 dl kuppi sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Astiat ovat astianpesukoneen, uunin ja mikron kestäviä.

Kurkkaa myös muut Sirkus-tuotteet!

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Monikäyttöinen jakkara

Hienopuuseppä Jari Karppisen valmistamat sympaattiset Lyyti-jakkarat edustavat suomalaista puusepäntyötä ja perinne-designia parhaimmillaan. Jarin mummon vanhan lypsyjakkaran innoittaman syntynyt Lyytii sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, niin omaksi kuin lahjaksi. Suomalaisesta männystä valmistetun jakkaran pinta on esikuvansa mukaan "ajan kolhima", sillä puu käsitellään Karppisen kehittämällä patinointimankelilla. Tutustu Lyyti-jakkaran tarinaan paremmin täällä!

Kurkkaa myös muut värivaihtoehdot!

4. Koristusta kotiin

Tyylikäs Lumikide-koriste ilahduttaa esteetikkoa ympärivuotisena kodin kaunistuksena. Porvoossa valmistettu lumenvalkoinen Lumikide on lasittamatonta vitroposliinia. Koristeessa on ohut punainen ripustin. Ajattoman koristeen on VAJA Finlandille suunnitellut Jenna Tommila, ja se on myös Avainlippu-tuote. Mitat 6,5 x 6,5 cm.

5. Villasukkien lempeää lämpöä

Kotimainen villasukka on ihaninta, mitä jalkaasi voit vetää. Helsingin villasukkatehtaalla valmistetaan klassisia saapassukkia, lyhyt- ja pitkävartisina. Niillä luonnistuu niin ulkoilut kuin sohvalla pötköttelyt. Sukat valmistetaan luonnostaan hengittävästä puhtaasta lampaanvillasta ja kestävyyttä lisäävästä polyamidista. Kauneimmat värit on lainattu suomalaisesta luonnosta. Oletko enemmän jäkälänharmaa, mustikansininen vai puolukanpunainen?

Kurkkaa myös muut mallit!

Kommentoi »