Meillä kotona -kaupat

Kotimaiset joulukoristeet – 3 ajatonta poimintaa, jotka sopivat moneen tyyliin

MAINOS
Kotimaiset joulukoristeet – 3 ajatonta poimintaa, jotka sopivat moneen tyyliin
Kannata kotimaista käsityötä! Nämä koristeet huokuvat perinteistä joulun tunnelmaa modernilla tavalla. Pelkistetyn tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Helposti postitettava koriste ilahduttaa myös lahjana!
Julkaistu 1.12.2022

Kotimaiset joulukoristeet: 3 kaunista poimintaa

1. Modernit himmelit

Llepon himmelit valmistetaan käsityönä, tilaus kerrallaan, ekologisista ja kierrätettävistä materiaaleista. Kauniit himmelit syntyvät paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta. Koriste on jo valmiiksi koottu, eikä viimeistely vaadi kuin muutaman solmun tekemisen. Himmelin rauhoittava liike maadoittaa hiljalleen kiireisemmänkin mielen nauttimaan joulun tunnelmasta.

2. Vanerikoristeet moneen tyyliin

Luo oma jouluinen metsäsi Kirkkeneen koivuviiluvanerisista kuusista tai valitse yksi ja korista sillä ikkunalauta tai kattaus. Materiaali on kotimaista koivuvaneria, ja näppärästi kahdesta palasta koottava kuusi on helppo säilyttää. Saatavilla on kahta kokoa, jotka on helppo mallintaa paperiarkin avulla: pienempi kuusi vastaa A5-kokoa ja isompi A4-kokoa. Kaunis asetelma syntyy erikorkuisia kuusia yhdistelemällä.

Kirkkeneen valikoimista löytyy myös upeat vanerikoristeet ripustettaviksi joulukuusen oksille. Koko kauneuden kruunaava kolmiulotteinen joulutähti.

3. Herkkää keramiikkaa

VAJA Finlandin Porvoossa valmistetut Lumitähti- ja Lumikide-koristeet ovat lasittamatonta vitroposliinia. Kauniisti valoa heijastava kolmiulotteinen pinta tekee koristeesta elävän ja jatkuvasti valon mukaan muuttuvan. Lumoavan kauniit koristeet on suunnitellut Jenna Tommila.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »