Ulkona kokkaamisen sesonki alkaa N-Y-T! Jaa kuva kesäkeittiöstäsi

Ulkona kokkaamisen sesonki alkaa N-Y-T! Jaa kuva kesäkeittiöstäsi
Meillä kotona viettää Kokataan ulkona -teemaviikkoa. Osallistu jakamalla kuva omasta kesäkeittiöstäsi Instagramissa hashtagilla #kesäkeittiöni.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Joko olet avannut grillikauden tai suunnitteletko malttamattomasti kesän herkkuhetkiä pihalla?

Osallistu Meillä kotonan kuvahaasteeseen julkaisemalla kuva kesäkeittiöstäsi Instagramissa hashtagilla #kesäkeittiöni. Kesäkeittiö voi olla kotipihallasi, parvekkeellasi tai vaikka mökkiterassillasi. Haluamme kuvasi mukaan, olipa kesäkeittiösi viimeisen päälle laitettu piharakennus tai askeettinen grillipiste mökkirannassa!

Seuraa Meillä kotonaa Instagramissa! Löydät meidät nimellä @meillakotona_fi.

Näin osallistut haasteeseen

  1. Ota kuva kesäkeittiöstäsi, joka on kotipihallasi, parvekkeellasi tai mökkipihallasi. Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #kesäkeittiöni viimeistään 19.5.2019.
  2. Kerro kuvan yhteydessä hieman kesäkeittiöstäsi!
  3. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä kuvasi.
  4. Esittelemme kuvia sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Osallistumalla haasteeseen vakuutat siis, että omistat julkaisemasi kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai että sinulla on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien lähettämiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

Julkaistu: 9.5.2019
Kommentoi »