Meillä kotona -kaupat

5 + 1 tilannetta, joissa kestotuote palvelee sinua paremmin kuin kertis

MAINOS
5 + 1 tilannetta, joissa kestotuote palvelee sinua paremmin kuin kertis
Sano moikat muoviroskalle! Nämä kestotuotteet ovat paitsi ekologisia ja helppoja käyttää myös kauniita. Hyödynnä nyt Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa HR-Livingin valikoidut tuotteet 20 % alennuksella 2.10.2022 saakka.
Julkaistu: 26.9.2022

5 + 1 tilannetta, jossa kestotuote palvelee sinua paremmin kuin kertis

1. Kääri eväät ja ruoanjämät kestokääreeseen

Kietaise eväät, juustonpalat ja kasvikset muovikelmun sijaan uudelleen käytettävään mehiläisvahakääreeseen. Peitä sillä myös salaattikulho tai nappaa eväsleivät mukaan helposti huuhdeltavissa ja muotoiltavissa mehiläisvahakääreissä.

2. Pyyhkäise ja pese

Kuluuko kotonasi rullakaupalla talouspaperia? Pyyhkäise mehuläikkä pöydältä tai kaakao lapsen suupielistä juuri sopivan kokoisella luomupuuvillaliinalla talouspaperin sijaan.

Valitse myös tiskirätiksi pellavasta ja luomupuuvillasta neulottu kestomalli, joka on todella imukykyinen ja kuivuu vikkelästi eikä siten rupea haisemaan. Kestää pesun 60 asteessa!

3. Kestopussi mukaan hevi-osastolle

Jos kotiroskis pursuilee kaupan pieniä muovipusseja, siirry luomupuuvillaiseen kestopussiin, johon on helppo pakata kaupassa kasvikset ja hedelmät, ja joka pysyy taatusti kiinni!

4. Termosmuki laukkuun

Jos tapanasi on ostaa kahvikupponen mukaan, ryhdy kantamaan omaa termosmukia laukussa. Ehkä voit keitellä myös kahvit jo kotona ja säästää samalla rahaa? Kaunis termosmuki pitää juomasi kuumana, mutta mukin ulkopinta pysyy viileänä.

Vinkki!

Jos tee on sinun juomasi, tiesitkö, että pannullinen teetä valmistuu kivasti irtoteellä täytettävällä kestoteepussilla, jonka voi huuhdella uudelleen ja uudelleen?

5. Ryystä paremmalla pillillä (ja mielellä!)

Viimeistele cocktail tai lapsen limppari ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pillillä, joka palvelee sinua kaikissa elämäsi juhlissa. Käytön jälkeen pillit voi sujauttaa joko astianpesukoneeseen tai puhdistaa pakkauksen mukana tulevalla kapealla "pilliharjalla".

+ Ekstravinkki: DIY-puhdistusaineet

Myös kertakäyttöisille siivousaineputeleille löytyy vaihtoehto. Kinfill-tuotteiden idea perustuu siihen, että uudelleen käytettävään ja täytettävään lasipulloon sekoitetaan itse puhdistusaine valmiista tiivisteestä ja vedestä. Yleispuhdistusaineen lisäksi valikoimassa on omat tuotteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja lasipinnoille.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »