
Klassinen englantilainen hedelmäkakku vain paranee vanhetessaan. Voit antaa kakun mehevöityä tiiviiseen pakettiin käärittynä jopa 1–2 viikkoa.
Jouluherkkuni on englantilainen hedelmäkakku, jonka olen leiponut jo 43 kertaa omassa kodissani. Olen soveltanut taikinaa siten, että liotan hedelmäpalat yön yli rommissa, konjakissa tai manteliliköörissä. –63 vuotias Kotivinkin lukija, Kotka
Sacher on kiitollinen joululeivonnainen. Se säilyy kuorrutettunakin jääkaapissa lähes viikon. Viimeistele kakku ennen tarjoilua lumikarpaloilla.
Isä sai Sacherkakun liikekumppaniltaan Itävallasta. Se oli odotettu postipaketti. Sacher oli taivaallisen hyvää. Rapean suklaakuoren alla oli mehevä, suklainen torttu hilloraidalla. –50 vuotias Kotivinkin lukija, Linnavuori.
Sain ujutettua jouluhalon vaivalloisesti oman perheeni arkeen teini-iässä, kun Ranska-fanaattisuuteni puhkesi pahimmilleen. Siitä asti se on säilynyt, kylläkin nyt jo omassa kodissani. Toivon, että se tulisi säilymään oman perheeni perinteissä. –22 vuotias Kotivinkin lukija, Lahti
Kotivinkki 21/2013
Katso myös: