Klassikot, jotka hurmaavat vuodesta toiseen! Sisustusarkkitehdin 6 valintaa
Mainos: Finnish Design Shop
Klassikot, jotka hurmaavat vuodesta toiseen! Sisustusarkkitehdin 6 valintaa
Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi ajatonta klassikkoesinettä verkkokaupan valikoimasta.
Julkaistu 10.1.2018
Meillä kotona

Haluatko kotiisi ajattoman sisustuksen, jota ei tarvitse muuttaa joka trendin mukaan? Panosta silloin designklassikoihin.

– Suosi tuotteita, joiden laatuun voit luottaa. Kun kaluste on kestävä ja hyvä käytössä, siitä ei halua luopua koskaan, Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä sanoo.

Kivelä valitsi verkkokaupan valikoimista kuusi tuotetta, jotka hurmaavat vuodesta toiseen.

1. Kätevä klassikko

Domus-tuoli, alk. 595 €. Tammi ja nahka ovat lyömätön yhdistelmä Ilmari Tapiovaaran klassikossa. Käytettävyyttä parantaa pinottavuus.

2. Valoa, joka ei häikäise

PH 2/1 -pöytävalaisin, 660 €. Louis Poulsenin valmistamaa valaisinperhettä yhdistää muotoilija Poul Henningsenin 1920-luvulla kehittämä 3-varjostinjärjestelmä. Se takaa valon, joka ei häikäise.

3. Kahvia klassisesti

9090-espressopannu, 155 €. Richard Sapperin pannu on päässyt jopa MoMA:n kokoelmaan, mutta se ei ole museokamaa vaan toimii loistavasti myös induktioliedellä.

4. Ryhdistävä vaikutus

Mayor-sohva, 5313 €. Arne Jacobsenin jo 1930-luvulla suunnittelema Mayor ryhdistää niin modernin kuin klassisemmankin sisustuksen.

5. Kestävä 50-lukulainen

Tiiliskivi-pussilakana, 89 €. Armi Ratian Tiiliskivi-kuosi vuodelta 1952 näyttää aina vain yhtä raikkaalta.

6. Taidokasta muotoilua

High Stool -baarijakkara, 781 €. Space Copenhagenin taidonnäytteessä on pehmustettu istuin ja taidokkaasti muotoiltu puurunko.
Kommentoi »