Meillä kotona -kaupat

Sisustustoimittaja vinkkaa: kirkkaat perusvärit palaavat sisustukseen – nappaa nämä 5 trendipoimintaa myös omaan kotiin!

MAINOS
Sisustustoimittaja vinkkaa: kirkkaat perusvärit palaavat sisustukseen – nappaa nämä 5 trendipoimintaa myös omaan kotiin!
Sisustustoimittaja Anna Aromaa kannustaa sisustajia leikittelemään vaihteeksi kirkkailla perusväreillä – ne ovat nyt supertrendikkäitä! Kirkkaanpunaisella säväytetty juliste, sininen tapetti, keltainen koristetyyny ja muut raikkaat väripilkut tuovat aivan uutta energiaa kotiin.
Julkaistu: 30.4.2021
Murretut värit ovat hallinneet skandinaavisia sisustuksia viimeiset kolme vuotta. Beigen, harmaan ja vihreän sävyt ovat olleet vahvasti esillä sisustuslehtien kotijutuissa ja tyylivaikuttajien kodeissa. Siinä vaiheessa, kun tietyt värit yleistyvät sisustuksissa, tapahtuu trendivärikartoissa täyskäännös.
Kirkkaat, puhtaat värit ovat nyt kovassa nosteessa kansainvälisissä sisustuksissa ja huonekalubrändien mallistoissa. Ilmari Tapiovaaran suunnittelema ikoninen Aslak-tuolikin sai tänä keväänä hehkeän punaisen maalipinnan.
Puhtaita perusvärejä käytetään nyt myös pieninä tehokkaina annoksia esimerkiksi kaakeleiden saumauksissa. Valkoiset peruslaatat näyttävät supertrendikkäiltä, kun ne saumataan kirkkaan sinisellä saumausaineella, kuten esimerkiksi saksalaisen vaikuttajan Swantje Hinrichsenin keittiössä.
Kirkkaita värejä kannattaa lisätä sisustukseen pieninä annoksina. Punainen tuoli, keltainen tyyny tai sininen tapetti tuovat värienergiaa sisustukseen ja mikä parasta kirkkaat perusvärit sopivat hyvin yhteen beigen ja harmaan kanssa.

Piristä kotia näillä väripilkuilla – 5 poimintaa Meillä kotona -kaupoista

1. Kesäkassi on naulakon piriste

Vallilan värikäs, puuvillainen kangaskassi on kesän ykkösasuste niin kadulla kuin eteisen naulakossa. Saara Kurkelan suunnittelemassa kuosissa on trendikäs 70-luvun inspiroima kuvio- ja värimaailma.

2. Sinistä tapetissa

Pihlgren & Ritolan kotimaiset paperitapetit ovat klassikoita ja aina yhtä ajankohtaisia. Hanna van Ingenin suunnitteleman Pallomeri-tapetin sävy hurmaa heleydellään ja kuvio keveydellään. Raikkaan sininen tapetti sopii yhtä hyvin niin keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin.

3. Keltainen tyyny on kuin energiapommi

Keltainen on sähäkkä tehosteväri, jota on helpoin lisätä sisustukseen tekstiileillä. Keltaiset samettityynyt saavat harmaan sohvan uuteen nosteeseen. Pantone valitsi tälle vuodelle kaksi trendiväriä: keltainen 13-0647 Illuminating ja harmaa 17-5104 Ultimate Gray.

4. Punainen tuoli pihalle

Cane-linen ajattomat, pinottavat tuolit ovat parvekkeen omistajan unelma. Säänkestävät tuolit on valmistettua alumiinista, ja ne sopivat yhteen vaalean puupöydän tai siron metallipöydän kanssa.

5. Kuvan voima

Jos et halua luopua valkoisista seinistä mutta kaipaat silti hitusen väriä seinälle, on graafinen juliste helppo ja nopea apu. Kehystetyistä julisteista voi koota vaikka kokonaisen kollaasin.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
Kommentoi »