Ystävänpäiväkimppu ilahduttaa kultaa sekä kaveria! Kurkkaa 6 ideaa kimppuihin ja valitse rakkaallesi sopivin
Piha ja puutarha
Ystävänpäiväkimppu ilahduttaa kultaa sekä kaveria! Kurkkaa 6 ideaa kimppuihin ja valitse rakkaallesi sopivin
Ystävänpäiväkimpun ilahduttava voima on uskomaton. Ojenna kukat ystävälle tai rakkaalle, kun haluat saada hymyn hänen kasvoilleen!
6.2.2017
 |
Meillä kotona

1. Liljoja romantikolle

Liljat ovat juhlavia ja näyttäviä sellaisenaan. Kahta eri vaaleanpunaista yhdistämällä kimppuun tulee riittävää vaihtelua, mutta silti kokonaisuus on hallittu. Ja sopivan romanttinen ystävänpäivään!

2. Värienergiaa tarmokkaalle

Vastaväreistä kootussa kimpussa on vastustamatonta energiaa. Sopisiko se sisukkaalle kumppanille tai tarmokkaalle ystävälle? Kruunuvuokon kukan sävy vaalenee kypsyessään vahvasta sinisestä liilaan.

3. Pastellinsävyjä rakastavalle

Täyteläinen kimppu elämän iloista nauttivalle ystävälle! Pastellisävyt tekevät kokonaisuudesta kevyen ja ilmavan, kun taas kukintojen monissa muodoissa riittää runsaasti katseltavaa kaikista suunnista.

4. Voimakkaiden värien ystävälle

Jos ystäväsi pitää voimakkaista väreistä, valitse hänelle vaikkapa kimppu, jossa on vahvat oranssin ja vihreän sävyt. Vihreät nappikrysanteemit muodostavat hauskan vastakohdan jaloleinikkien muhkeille kukinnoille.

5. Tulppaanikimppu elegantille

Harmonisesta ja pelkistetystä tyylistä pitävä ystävä ilahtuu tästä valkoisesta kimpusta, jossa kukoistavat ripsureunaiset ja tavalliset tulppaanit sekä muutama hortensian kukinto. 

6. Jaloleinikkejä hempeilijälle

Herkkä ja hienostunut jaloleinikkipuketti kertoo ystävälle, kuinka tärkeä hän on sinulle. Mitä enemmän kukkia, sen näyttävämpi lopputulos. Iloa kupliva väritrio nostaa ystävänpäivän tunnelman kattoon.

Kommentoi »