Arvonnan säännöt: Kodin rakkain esine

Arvonnan säännöt: Kodin rakkain esine
Osallistu Meillä kotonan arvontaan! Tässä jutussa kerrotaan arvonnan säännöt.
Julkaistu: 31.10.2018

Voit osallistua arvontaan täältä. Tässä jutussa kerrotaan arvonnan säännöt.

Kodin rakkain esine: arvonnan säännöt

1. Järjestäjä on Meilläkotona.fi, A-lehdet Oy, y-tunnus 1708790-7, 00081 A-lehdet (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisaika alkaa 3.9.2019 ja päättyy 6.9.2019 klo 9.00.

3. Mukaan arvontaan otetaan heidät, jotka ovat vastanneet tähän kyselyyn ja jättäneet sen kautta yhteystietonsa.

4. Osallistumalla arvontaan osallistuja luovuttaa kuvien ja tekstimateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden A-lehdet Oy:lle nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa.

6. Arvonta on avoin kaikille pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kyselyn tai sen osien suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen, sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja arvonnan voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistuakseen arvontaan.

7. Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kappaletta lippupaketteja vuoden 2019 Habitare-messuille. Jokaisessa lippupaketissa on 2 lippua. Arvonta suoritetaan perjantaina 6.9.2019. Järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä ja lähettää sähköiset liput sähköpostitse. Järjestäjällä on oikeus julkaista kanavissaan voittajan nimi tai nimimerkki.

8. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kolmen viikon kuluessa yhteydenotosta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

9. A-lehdet Oy maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

2 kommenttia