Helpompi lasagne, oikaistu kaalilaatikko tai kinkkukiusaus pikana? 6 x kiireisen kotikokin ruoka
Ruoka
Helpompi lasagne, oikaistu kaalilaatikko tai kinkkukiusaus pikana? 6 x kiireisen kotikokin ruoka
Mikä avuksi, kun tekee mieli lasagnea tai sushia, mutta ei ole aikaa tai intoa näpertelyyn? Poimi tästä jutusta helpotetut ohjeet erilaisiin ruoka-annoksiin.

1. Oikaistu kaalilaatikko

Kaalilaatikon valmistus ei voi olla tämän helpompaa! Paahda viipaloitu kaali pellillä ja lisää päälle täytteet. Anna peltikaalilaatikon hautua uunissa ihanan pehmeäksi ja tarjoa puolukkahillon kanssa. Peltikaalilaatikon ohjeen saat täältä.

2. "Mutkat suoraksi" -versio lähinepalilaisen annoksesta

Huijarin tikka masala on ruokakirjailija Outi Väisäsen nopea kasvisversio lähinepalilaisen suosikkiannoksesta. Annos valmistuu 25 minuutissa. Ota herkullinen huijarin tikka masala -ohje talteen reseptivihkoosi.

3. Arjen pikainen ramen-keitto

Pikaramen valmistuu nopeasti grillatuista broilerinkoivista. Misokeittoaineksista saa helposti aidon japanilaisen liemen, joten tämä hieman oikaistu arkiversio ei häviä maussakaan aidolle nuudelikeitolle. Pikaramenin ohjeen saat täältä.

4. Lasagne ilman työlästä juustokastiketta

Tässä reseptissä lasagne mehevöitetään juustokastikkeen sijaan jogurtilla ja juustoraasteella. Helpon ja hieman oikaistun version ehtii valmistaa arki-iltanakin. Ota nopean lasagnen ohje talteen täältä.

5. Kinkkukiusaus pikana, kiitos

Tekeekö mieli kinkkukiusausta, mutta aikaa on vain vähän? Valmista pikakiusaus pannulla! Tämä ruoka saa makua palvikinkusta ja savupaprikajauheesta. Ota pikaisen pannukiusauksen ohje talteen täältä.

6. Sushin himon taltuttamiseen

Loihdi sushikulho, kun haluat trendikästä ja terveellistä ruokaa. Tässä ohjeessa oikaistaan ja käytetään pikariisiä ja savulohta. Sushikulhon ohjeen saat täältä.

Pikawokki on kaikkien aikojen helpoin arkiruoka! Se syntyy nuudeleista, katkaravuista ja kasviksista. Pikawokin reseptin löydät täältä.

Kommentoi »