Meillä kotona -kaupat

Keväthuollon aika! Herättele huonekasvit uuteen kasvukauteen näillä tuotteilla – katso 8 poimintaa & hanki omasi täältä

MAINOS
Keväthuollon aika! Herättele huonekasvit uuteen kasvukauteen näillä tuotteilla – katso 8 poimintaa & hanki omasi täältä
Kevät on parasta aikaa vaihtaa huonekasvien mullat ja hellitellä ne kuntoon uuden kasvukauden kynnyksellä. Kokosimme 8 tuotetta, joita sekä kasvattisi että sinä rakastatte. Voit ostaa ne nyt helposti Meillä kotona -kauppojen kautta suoraan jutusta.
Julkaistu: 24.3.2021

1. Istuta amppeliin, nosta valoisalle paikalle

Luonnonsävyinen rottinkiamppeli näyttää kauniilta vehreän kasvin kaverina. Istuta köynnöskasvi amppeliin ja ripusta valoisalle paikalle, niin kasvattisi kiittää. House Doctorin amppeli on valmistettu rottingista, juutista ja metallista, ja se on kooltaan 32,5 x 33 cm.

2. Nesteytys kuntoon

Muurlan lasista kastelukannua ei tarvitse piilottaa kaappiin. Kun kannu pysyy näkösällä, kastelukaan ei pääse unohtumaan. Käytännöllinen ja laadukas kannu on valmistettu kirkkaasta kestävästä lasista. Vetoisuus 1,3 l.

3. Kastelupallo huolehtii lempikasvistasi, kun olet poissa

Jos tykkäät reissata tai olet hajamielinen kastelija, nyt tarkkana: kastelupallo on juuri sinua varten. Läpinäkyvästä lasisesta pallosta on helppo tarkkailla, milloin vettä pitää lisätä. Muurlan kastelupallon pituus on 28 cm. Lue täältä lisää kastelupallojen käytöstä!

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Vielä on tilaa kapealle kasvihyllylle, eikö vain?

Metallisessa, mattavihreässä sivupöydässä on kaksi tasoa: kasveja saa sommiteltua kivasti sekä ylös että alas. Hubschin siro pöytä sopii pieneenkin tilaan, leveyttä sillä on 44 cm, syvyyttä 34 cm ja korkeutta 91 cm. Aika kiva, vai mitä?

5. Kullannuput, nyt on suihkun aika

Kotona ilma on usein liian kuivaa huonekasveille. Vehreät kasvattisi ovat ikionnellisia, jos supsuttelet niiden lehdille säännöllisesti sumutinkannusta lempeää kosteutusta. Kuparisesta Spritzer-sumutinkannusta tuleva hienojakoinen vesisumu on sopivan hellävaraista myös esikasvattamillesi pienille taimille.

6. Lisää tilaa juurille uudessa saviruukussa

Saviruukku on verraton valinta huonekasveille. Sen huokoisuus ja pohjassa oleva reikä takaavat, että kasvin juuret hengittävät etkä pysty liikakastelemaan rakkaitasi. Ruukussa on kaunis, luonnollisen vaalea savipinta. Lasitetussa aluslautasessa taas on kolme raikasta värivaihtoehtoa: smaragdinvihreä, terrakotta ja ruusukvartsi. Tanskalaisen Bergs Potterin Hoff Pot -ruukkujen halkaisija on 14 cm. Ruukun mukana saat myös sopivan määrän multaa.

7. Vai virkkaisitko itse persoonallisen suojaruukun helpon tee itse -pakkauksen avulla?

Miten ihana idea! Jos vanha ruukku ei enää miellytä silmää, tuunaa siitä uusi MYO:n tarvikepakkauksen avulla. Pakkauksessa on sopiva määrä lankaa halkaisijaltaan noin 12–20 cm ruukun uudistamiseen, puinen virkkuukoukku, selkeät ohjeet ja pussukka käsityön kuljettamiseen. Lisäksi apunasi ovat MYO:n Instagram-tilin ohjevideot. Lupaamme: tämä käsityö on erittäin helppo ja hauska tehdä. Valittavissa on useita värivaihtoehtoja.

8. Rakas päiväkirja, tänään vaihdoin kultaköynnöksen mullat

Kasvirakastajan kätevä apuväline on muistivihko, johon voi kirjoittaa ylös mullanvaihto- ja lannoitusajat sekä kasvin (ja ehkä myös kasvattajan) mielialan muutokset. Cartes D'artin pehmeäkantisessa muistivihkossa on 48 viivoitettua ja kuvitettua sivua. Vihkon koko on A5, ja se on valmistettu kierrätetystä paperista.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »