Meillä kotona -kaupat

Keväthuollon aika! Herättele huonekasvit uuteen kasvukauteen näillä tuotteilla

MAINOS
Keväthuollon aika! Herättele huonekasvit uuteen kasvukauteen näillä tuotteilla
Kevät on parasta aikaa vaihtaa huonekasvien mullat ja hellitellä ne kuntoon uuden kasvukauden kynnyksellä. Kokosimme tuotteet, joita sekä kasvattisi että sinä rakastatte.
Julkaistu: 6.4.2022

Istuta amppeliin, nosta valoisalle paikalle

Kaarna Knottingin luonnonsävyinen makrameeamppeli näyttää kauniilta vehreän kasvin kaverina. Istuta köynnöskasvi amppeliin ja ripusta valoisalle paikalle, niin kasvattisi kiittää. Useita eri värivaihtoehtoja.

Nesteytys kuntoon

Muurlan lasista kastelukannua ei tarvitse piilottaa kaappiin. Kun kannu pysyy näkösällä, kastelukaan ei pääse unohtumaan. Käytännöllinen ja laadukas kannu on valmistettu kirkkaasta kestävästä lasista. Vetoisuus 1,3 l.

Kastelupallo huolehtii lempikasvistasi, kun olet poissa

Jos tykkäät reissata tai olet hajamielinen kastelija, nyt tarkkana: kastelupallo on juuri sinua varten. Läpinäkyvästä lasisesta pallosta on helppo tarkkailla, milloin vettä pitää lisätä. Muurlan kastelupallon pituus on 28 cm. Lue täältä lisää kastelupallojen käytöstä!

Vielä on tilaa yhdelle ruukulle, eikö vain?

Jos ikkunalaudat ja muut tasot ovat jo ehtineet täyttyä kasveista, Hienopuuseppa Jari Karppisen nostalgiaa henkivä Lyyti-jakkara tulee hätiin. Jakkara sopii nimittäin mainiosti myös kukkapöydäksi! Korkeus 30 cm.

Kullannuput, nyt on suihkun aika

Kotona ilma on usein liian kuivaa huonekasveille. Vehreät kasvattisi ovat ikionnellisia, jos supsuttelet niiden lehdille säännöllisesti sumutinkannusta lempeää kosteutusta. Hawsin sumutinkannusta tuleva hienojakoinen vesisumu on sopivan hellävaraista myös esikasvattamillesi pienille taimille.

Lisää tilaa juurille uudessa saviruukussa

Saviruukku on verraton valinta huonekasveille. Sen huokoisuus ja pohjassa oleva reikä takaavat, että kasvin juuret hengittävät etkä pysty liikakastelemaan rakkaitasi. Ruukussa on kaunis, luonnollisen vaalea savipinta. Lasitetussa aluslautasessa taas on kolme raikasta värivaihtoehtoa: smaragdinvihreä, terrakotta ja ruusukvartsi. Tanskalaisen Bergs Potterin Hoff Pot -ruukkujen halkaisija on 14 cm. Ruukun mukana saat myös sopivan määrän multaa.

Rakas päiväkirja, tänään vaihdoin kultaköynnöksen mullat

Kasvirakastajan kätevä apuväline on muistivihko, johon voi kirjoittaa ylös mullanvaihto- ja lannoitusajat sekä kasvin (ja ehkä myös kasvattajan) mielialan muutokset. KOHTEESSA.-brändin Lehdet-vihkon saa joko viivoitetuilla tai tyhjillä sivuilla. Vihkon koko on A5.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »