Kevään sisustustrendit on helppo tuoda kotiin ilman suurta budjettia! Kerromme, miten se onnistuu
Sisustus
Kevään sisustustrendit on helppo tuoda kotiin ilman suurta budjettia! Kerromme, miten se onnistuu
Kevään sisustusuutuudet saavat huokaamaan ihastuksesta. Jos rakastat modernia tyyliä, kurkkaa taulukollaasit ja trendivärit. Jos kallistut enemmän boheemiin etnotyyliin, rakastut varmasti näihin mattoihin. Valitsimme viisi trendiä ja 20 upeaa ideakuvaa.
16.2.2018
 |
Meillä kotona

1. Kuulas ja moderni

Tunnetko paloa siroihin, somasti kaareutuviin kalusteisiin, puuterin, kanervan ja ukkospilven väreihin? Innostutko julistetaulujen ryhmistä ja niiden lomaan ripustetuista peileistä? Näissä kuvissa on jotakin sinulle sopivaa.

Miten ihana kontrasti syntyykään valkoisia seiniä vasten piirtyvistä kalusteista. Tee trendikäs taulukollaasi yhdistelemällä grafiikkaa, kortteja, julisteita ja lasten piirroksia. Kehystettynä halpakin on upeaa. Kuva Ellos.
Upea millenial pink -sävyllä maalattu seinä saa keveän, siniharmaan nojatuolin nousemaan esiin kuin koru. Huomaa myös kehystetyt akvarellit ja erittäin ajankohtainen aurinkopeili. Kuva Broste.
Jos kevään sävyt ja materialit haluaa nähdä yhdellä silmäyksellä, se on tässä. Puuterin ja metsän sävyjä, syvää siniharmaata, vaaleaa puuta ja terrazzo-komposiittia, jonka ennustetaan nousevan pian marmoritrendin yli. Kuva Hubsch.
Päivitä vaalea sohva kauden värisillä tyynyillä ja ripusta sen ylle graafinen taulukollaasi. Pehmitä kokonaisuus suurilla, persoonallisilla viherkasveilla ja leikkokukkakimpulla. Taustan tapettia myy Tapettitaivas.

2. Reipas ja merellinen

Nautitko raikkaan sinivalkoisista väreistä, punospinnoista ja saaristolaistunnelmasta? Luo oma rento saaristohuvilasi vaikka kerrostalokaksioon tekstiileillä ja astioilla.

Onko kesäisempää ilmiötä kuin sinivalkoiset kodintekstiilit! Klassinen tyyli saa pontta paneloiduista seinistä, vanhoista räsymatoista ja rouheista astioista. Kolhuisetkin kirppariesineet sopivat tähän tyyliin. Kuvan tekstiilit, Svanefors.
Älä hanki kaikkia astioita aivan samanlaisina, vaan yhdistele rohkeasti. Kun pääväritys on sama sinivalkoinen, saat helposti koottua kokonaisen astiaston myös pienistä, parittomista osista. Kuva GreenGate.
Tee kattaus pehmeän merelliseksi käyttämällä koristelussa luonnonmateriaaleja: sisaltabletteja, puuvillapitsiä ja ronskia narua. Lisää vielä puupäiset aterimet (Indiska), ja on kuin laiturille kattaisit.
Petaa houkuttelevan raikas vuode pehmeänsinisillä ja valkoisilla tekstiileillä. Moderni merellinen fiilis syntyy, vaikka kuoseissa ei olisi yhtään raitaa tai tähtiä. Kuva Jotex.

3. Ruusuinen kantrityyli

Voi miten herkkää ja hupakkomaista. Leikkokukkia, pintastruktuureita, kuviotapetteja ja ehdottoman naisellista meininkiä. Innostutko kantrityylistä, jossa on aina kesä kauneimmillaan?

Rakastu pehmeisiin kerroksiin, laadukkaisiin tekstiileihin ja puuterin suloisiin sävyihin. Maljakon pinta ei olekaan enää sileä vaan strukturoitu. Kuva Hemtex.
Makuuhuoneen romanttinen kevät sisältää reheviä, värikkäitä kukkakuoseja ja ehdottomasti tikattuja tekstiileitä. Nyt kannattaa tehdä kierros mummon vintillä ja kirppiksellä. Kuva Nordal.
Jos kukkatrendi puhuttelee, mutta haluat varoa ylilyöntejä, aloita pienestä. Kata kullekin vain yksi kukkalautanen ja valitse muut astiat yksivärisinä. Toimii loistavasti, etenkin kun leikkokimppu on samaa maata. Kuva Lagerhaus.
Hempeää ja romanttista huonetta sisustava ei tarvitse pitsejä ja hössötystä, jos valitsee oikean tapetin. Ruutuikkunasta heijastuva auer lisää fiilistä. Sense of silence tapetti, Boråstapeter / K-Rauta.

4. Vehreä viidakko

Siirry ajatuksissasi kasvitieteelliseen puutarhaan ja poimi sieltä parhaat palat kotiin. Viritä penkki kukkapöydäksi, rakastu piikittömiin pastellikaktuksiin ja tapetoi seinäsi villisti versovalla tapetilla.

Viherkasvitrendi elää ja voi hyvin. Yhdistele kasvit isoiksi ryhmiksi, rinnasta suuret ja pienet. Käytä penkkejä ja jakkaroita kukkapöytinä. Kuva Hubsch.
Kaktuksia, kaktuksia kaikkialla. Vaali eläviä piikkipäitä ja hanki joukkoon myös muutama koristeellinen maljakko. Kuva Madame Stoltz.
Sujauta erikokoiset ja eripariset ruukkusi punoskoreihin, ja kotisi harppaa hetkessä uusiin tunnelmiin. Myös punasaviset ruukut (jopa ne aivan rähjääntyneet) ovat nyt suosiossa. Kuva Jotex.
Mitä tiiviimpi lehvästö, sen parempi. Kevät on tuonut sekä tapetteihin että kankaisiin lehtiä, köynnöksiä ja suorastaan sademetsämäisen tunnelman. Kuva Clas Ohlson.

5. Boheemi etnotrendi

Sinun ei tarvitse olla maailmanmatkaaja tai joogi voidaksesi hurahtaa etnoiluun. Boheemin runsaat muodot, resuiset hapsupinnat, tupsut ja uskomaton värien kirjo kiehtoo nyt ketä tahansa.

Onko kellarin kätköissä sisalmatto, jonka voisi nostaa taas käyttöön? Punoskalusteet, korit ja luonnonmateriaalit ovat nyt kovassa nosteessa. Toteuta tyyli vaalein sävyin, jos haluat välttää beduiinitunnelmaa. Kuva Lene Bjerre.
Vau mitä mattoja! Lakataanpa jo tasoittamasta hapsuja viivoittimella, ja otetaan astetta rennommin. Myös vanhat, kuluneiksi käytetyt matot kelpaavat nyt. Uskalla ottaa riski ja valitse punaista! Kuva Ellos.
Tee makuuhuoneeseen pieni Thaimaa. Rauhallinen zen-tunnelma syntyy, kun nautiskelet kuoseilla ja pintakuvioilla ilman väriövereitä. Lisää mukaan vielä jokunen viherkasvi. Kuva Affari.
Sytytä tuikkuja metallikulhoihin ja anna illan hämärtyä. Kata naposteltavat vaikka lattialle pehmeiden taljojen päälle. Kuva Day.
Kommentoi »