Kevään juhlat lähestyvät! Kokosimme 6 kattausideaa
Sisustus
Kevään juhlat lähestyvät! Kokosimme 6 kattausideaa
Kattauksissa juhlii villi luonto. Eripariset astiat, rennot kukka-asetelmat ja mehevät tekstiilit nostavat tunnelman taivaisiin.
Kukkaketo. Peitä pöytä maalauksellisella kukkakankaalla, jonka vahvat värit talttuvat sopivasti, kun teet kattauksen yksivärisillä, pastellinsävyisillä astioilla. Sirottele lopuksi pöytään tummia kukan terälehtiä. Designer's Guildin Couture Rose -puuvillasatiinikangas 100 €/m, Vallila Interior. Rörstrandin Swedish Grace -ruokalautanen 23 € ja kulho 12,50 €,Scandinavian Lifestyle. Riisiposliinilautanen 25 € ja kuppi 50 €, Antiikkiliike R. Muuri. Pintinoxin Settecento-haarukka 8,90 € ja veitsi 11,90 €, Stockmann. Kuvausjärjestely Anna Aromaa, Kuva Riikka Kantinkoski.
Rento ja runsas. Pue pöytä pellavaliinoilla niin että alimmaisen pöytäliinan helmat jäävät näkyviin. Asetele kolmas liina poikittain pöydän päätyyn ja poimuta se muodikkaille laskoksille. Tee vimeinen silaus herkällä luonnonkukkakimpulla. Raidallinen Jenny-pellavaliina 65,90 € ja harmaa Hedda-pöytäliina 43,90 €/kpl, Jotex.
Yksinkertaisesti kaunis. Pöydän koristeluun ei aina tarvita suuria kukkamääriä. Värillisiin laseihin asetellut pihakukat ja pienet oksat kruunaavat patinoituneelle lankkupöydälle tehdyn kattauksen. Tee laseista rykelmä tai asettele ne riviiin pöydän keskekelle, House Doctor. 
Keramiikkamix. Vanha lankkupöytä on komea alusta värikkäälle kattaukselle. Valitse pääväri ja yhdistele  rohkeasti eriparisia keraamisia astioita, joissa on kuvioita ja eläväisiä lasituksia. Rouheat tekstiilitabletit vimiestelevät boheemiin kesäkattaukseen. Isot vihertävät lautaset 35 €/kpl, pienet lautaset 17,50 €/kpl ja tummat kulhot 15 €/kpl sekä tabletit 10 €/kpl, Time K.
Puuterinen teehetki. Roosa on hurmaava kesäväri, jolla teet säväyttävän mummolatyylisen tee- ja kahvikattauksen. Alberte Rose -teekannu 25 € ja lautaset 10 €/kpl sekä kulhot 22 €/kolmen kappaleen setti, The Cool Republic. 
Viidakon kutsut. Järjestä juhlat talvipuutarhassa ja korosta eksoottista tunnelmaa korealla kruunuvuokkoasetelmalla. Pöytäliinaksi sopivat värikkäät hamam-pyyhkeet. Linan Kaisla-pyyheet 32 €/kpl, Boknäs. Ruskeat keraamiset kulhot 6 €/kpl, Nougat. Johanna Ojasen vihreät lautaset 32 €/kpl ja kupit 26 €/kpl, Lokal. Kuvausjärjestelyt Anna Aromaa, kuva Riikka Kantinkoski.

Lue lisää:

Kommentoi »