Valitse ECO-ulko-ovi – rakenna ja remontoi kestävästi tyylistä tinkimättä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
JELD-WEN
Ovivalmistaja JELD-WEN on tuonut markkinoille vihreän vaihtoehdon, Suomen ainoan puukuiturakenteisen ulko-oven, joka täyttää uusien talojen tiukat U-arvovaatimukset.

Ekologisissa valinnoissa ei tarvitse tinkiä tyylistä. JELD-WENin ECO-rakenteiset ulko-ovet ovat sekä energiatehokkaita että ekologisia ja ne ovat ainoita puukuiturakenteisia ovia Suomessa. Puukuiturakenteiset ECO-ulko-ovet sopivat sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin.

ECO-ulko-ovivalikoima täyttää niin klassisen kuin modernin julkisivun tarpeet. Katso kaikki JELD-WENin ECO-rakenteiset ulko-ovidesignit täältä.

Kestävä valinta – Suomen ainoa puukuiturakenteinen ulko-ovi

Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin suunniteltujen ECO-ulko-ovien materiaalit ovat suurimmalta osin puupohjaisia. Kestävän metsätalouden varmistamiseksi puumateriaalit ovat jäljiteltävissä läpi koko prosessin FSC®:n (Forest Stewardship Council®) ja EUTR (European Timber Regulation) mukaisesti. ECO-ulko-ovet ovat FSC-sertifioituja (FSC® C106039).

ECO-rakenteinen ulko-ovi on ainoa puukuiturakenteinen ulko-ovi Suomessa.
Uusi ulko-ovi kohentaa asuinmukavuutta ja kodin ulkonäköä.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi

Kokeile ovimalleja Door Designer -sovelluksella

Julkaistu: 15.10.2019
Kommentoi »