Mitä löytöjä! Poimimme kesän sisustusalesta tyylikkäät ja ajattomat suosikkituotteet – toimi nopeasti ja nappaa parhaat päältä

MAINOS
Mitä löytöjä! Poimimme kesän sisustusalesta tyylikkäät ja ajattomat suosikkituotteet – toimi nopeasti ja nappaa parhaat päältä
Kesän alennusmyynnit ovat alkaneet! Uudista kodin ilme tyylikkäällä nojatuolilla, linjakkaalla lipastolla tai näyttävällä sohvapöydällä. Poimimme omat sisustussuosikkimme Elloksen alesta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kesän tyylikkäimmät sisustuspoiminnat Elloksen alennustuotteista:

1. Milla-nojatuoli

Klassisen emmatuolin henkeä ja plyysipinta – tätä on pakko rakastaa. Milla-tuolista on tarjolla muitakin värejä, mutta vihreä tuntuu juuri nyt ihanimmalta.

2. Westcoast-tuoli

Metallituoli on kestävä, eikä tähän muotoon kyllästy. Värikin sopii jokaiseen sisustukseen.

3. Champ-jakkara

Industriaalihenkinen jakkara toimii tarvittaessa myös pikkupöytänä. Istuinosa on mangopuuta, jalat metallia.

4. Paul-lipasto

Paul-lipaston ovet ovat ruiskumaalattua MDF-levyä ja jalat massiivitammea. Tyyli tuo mieleen menneet vuosikymmenet, ihan parhaassa mielessä.

5. Morris-hyllykkö

Ellet vielä omista tarjoiluvaunua, korjaa tilanne heti. Metallinen Morris tekee oivan päivätyön sivupöytänä, säilyttimenä tai vaikka kylppärin tavarajuhtana. Värejä on viisi, mutta musta on ylivoimaisesti turvallisin valinta.

6. Telvin-sohvapöytä

Klassisen pyöreän Telvin-sohvapöydän jalat ovat metallia ja pöytälevy MDF-levyä ja tammiviilua. Pöydän halkaisija on 78,5 senttiä ja korkeus 41 senttiä.

7. Multi-peili

Onko se peili vai ehkä sittenkin abstrakti taulu? Hauskalta se ainakin näyttää. Multi-peilin halkaisija on 41 senttiä.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 11.6.2019
Kommentoi »