Mitä löytöjä! Poimimme kesän sisustusalesta tyylikkäät ja ajattomat suosikkituotteet – toimi nopeasti ja nappaa parhaat päältä

MAINOS

Kesän alennusmyynnit ovat alkaneet! Uudista kodin ilme tyylikkäällä nojatuolilla, linjakkaalla lipastolla tai näyttävällä sohvapöydällä. Poimimme omat sisustussuosikkimme Elloksen alesta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Kesän tyylikkäimmät sisustuspoiminnat Elloksen alennustuotteista:

1. Milla-nojatuoli

Klassisen emmatuolin henkeä ja plyysipinta – tätä on pakko rakastaa. Milla-tuolista on tarjolla muitakin värejä, mutta vihreä tuntuu juuri nyt ihanimmalta.

Milla nojatuoli
Ellos
Nojatuoli, jonka päällinen pehmeää polyesteriplyysiä. Napit selkänojassa. Jalat massiivipuuta ja täyte vaahtomuovia. Korkeus 85 cm. Syvyys 66 cm. Leveys 62 cm. Istuinkorkeus 45 cm. Istuinsyvyys 47 cm. Toimitetaan osina. Paino 13 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä. Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@ellos.fi tai soita 01019 1313, ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Ilmoita haluamasi värin edellä mainittu tuotenumero.
132 € 189 €

2. Westcoast-tuoli

Metallituoli on kestävä, eikä tähän muotoon kyllästy. Värikin sopii jokaiseen sisustukseen.

Westcoast tuoli
Ellos
Tuoli jauhemaalattua metallia. Korkeus 84 cm. Leveys 56 cm. Syvyys 54 cm. Istuinkorkeus 44 cm, istuinsyvyys 46 cm. Paino 12 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä. Sijoita huonekalu katoksen alle tai katetulle terassille (ei ulkokäyttöön).
95 € 189 €

3. Champ-jakkara

Industriaalihenkinen jakkara toimii tarvittaessa myös pikkupöytänä. Istuinosa on mangopuuta, jalat metallia.

Pyörivä Champ-jakkara
Ellos
Pyörivä jakkara metallia. Istuinosa mangopuuta. Säädettävä korkeus 60 74 cm. Istuinosan ø 30 cm. Alaosan mitat 33x33 cm.
95 € 119 €

4. Paul-lipasto

Paul-lipaston ovet ovat ruiskumaalattua MDF-levyä ja jalat massiivitammea. Tyyli tuo mieleen menneet vuosikymmenet, ihan parhaassa mielessä.

Lipasto Paul
Ellos
Puuta, liukuovet ruiskumaalattua MDF-levyä. Runko MDF-levyä ja tammiviilua, jalat massiivitammea. Väliseinä sisällä. P 90 cm. S 40 cm. K 80 cm. Jalkojen korkeus 28 cm. Toimitetaan osina.
223 € 279 €

5. Morris-hyllykkö

Ellet vielä omista tarjoiluvaunua, korjaa tilanne heti. Metallinen Morris tekee oivan päivätyön sivupöytänä, säilyttimenä tai vaikka kylppärin tavarajuhtana. Värejä on viisi, mutta musta on ylivoimaisesti turvallisin valinta.

Pyörällinen Morris-hyllykkö
Ellos
Monikäyttöinen pyörällinen hyllykkö sopii sivupöydäksi, tavaroiden säilytykseen, tarjoiluvaunuksi, kylpyhuoneeseen jne. Kaksi hyllytasoa. Metallia. Koko 60x40 cm. Korkeus 70 cm. Hyllyjen välinen etäisyys 44 cm. Kestää yhteensä 30 kg:n painon. Toimitetaan osina.
72 € 89,95 €

6. Telvin-sohvapöytä

Klassisen pyöreän Telvin-sohvapöydän jalat ovat metallia ja pöytälevy MDF-levyä ja tammiviilua. Pöydän halkaisija on 78,5 senttiä ja korkeus 41 senttiä.

Telvin-sohvapöytä
Ellos
Pyöreä Telvin-sohvapöytä, jossa metallijalat ja pöytälevy MDF-levyä ja tammiviilua, jossa tyylikäs pintakuvio. Pöytälevy, jossa reuna. Mitat: Ø 78,5 cm, korkeus 41 cm. Toimitetaan osina.
111 € 139 €

7. Multi-peili

Onko se peili vai ehkä sittenkin abstrakti taulu? Hauskalta se ainakin näyttää. Multi-peilin halkaisija on 41 senttiä.

Multi-peili
Ellos
Pyöreä peili, jossa kolme eriväristä osaa MDF-levyä. Ripustetaan seinälle (takana seinäkiinnike). Ø 45 cm, syvyys 1 cm.
49 € 69,95 €

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 11.6.2019