Meillä kotona -kaupat

Todellisen romantikon koti kukkii kilvan pionien kanssa! 7 poimintaa oman elämänsä runotytölle – osta tuotteet omaksesi!

MAINOS
Todellisen romantikon koti kukkii kilvan pionien kanssa! 7 poimintaa oman elämänsä runotytölle – osta tuotteet omaksesi!
Rakastatko roosaa, romanttisia kukkakuoseja ja perhosten siipien lepatusta? Nämä kesäiset poiminnat ovat sinulle tarkoitettuja. Saat ostettua tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 10.6.2020

1. Koti kuin cottage carden

Todellinen romantikko haluaa kotinsakin kukkivan kilvan pihan ruusujen ja pionien kanssa. Tyynynpäällistä koristaa Anna Bondin suunnittelema runsas kukkakuosi.

2. Kesän sulosäveliä

Kreafunkin söpö kaiutin (kork. 15 cm) toistaa kesäisen soittolistan laadukkaasti. Pinkki ja ruusukulta muodostavat romantikon silmiä hivelevän väriyhdistelmän.

3. Kuninkaalliset torkut

Kuka sanoi, että prinsessakatokset ovat vain lastenhuoneita varten? Viritä katos pihatuolin tai -sohvan ylle, ja nauti kesän makoisimmat päiväunet.

4. Kesäsaippua kaunistaa

Romantikon kädet vaativat pesua pihakuokkimisen jälkeen. Victor Vaissier -saippua tuoksuu ranskalaisittain laventelilta ja yrteiltä.

5. Paluu nuoruuteen

Kosijaehdokkaita ja kirjailijahaaveita! Romanttinen mieli kaipaa kesällä nostalgista luettavaa. Siihen auttaa esimerkiksi L. M. Montgomeryn nostalginen Runotyttö-sarja.

6. Kannullinen kesäjuomaa

Kesäpäivien auvon keskellä täytyy muistaa huolehtia myös nesteytyksestä. Kaikkein parhaimmalta juoma maistuu suloisesta kannusta (kork. 17 cm) kaadettuna. Toivottavasti tarjolla on myös marenkileivos tai kaksi!

7. Kodin seinätkin kukkimaan

Tämä kimppu ilahduttaa pidempään kuin neljä päivää. Taidejulisteen tekijä on Daniel Zachrisson. Saatavana kolme eri kokoa.
Kommentoi »