Meillä kotona -kaupat

Todellisen romantikon koti kukkii kilvan pionien kanssa! Kurkkaa 5 poimintaa, joista ei puutu roosan sävyjä tai kukkakuoseja

MAINOS
Todellisen romantikon koti kukkii kilvan pionien kanssa! Kurkkaa 5 poimintaa, joista ei puutu roosan sävyjä tai kukkakuoseja
Rakastatko roosaa, romanttisia kukkakuoseja ja perhosten siipien lepatusta? Nämä poiminnat ovat sinulle tarkoitettuja. Saat ostettua tuotteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 10.6.2020

1. Koti kuin cottage carden

Todellinen romantikko haluaa kotinsakin kukkivan kilvan pihan ruusujen ja pionien kanssa. Tyynynpäällistä koristaa Anna Bondin suunnittelema runsas kukkakuosi.

2. Kuninkaalliset torkut katoksen alla

Kuka sanoi, että prinsessakatokset ovat vain lastenhuoneita varten? Viritä Sebran katos pihatuolin tai -sohvan ylle, ja nauti kesän makoisimmat päiväunet.

3. Kesäsaippua kaunistaa

Romantikon kädet vaativat pesua pihakuokkimisen jälkeen. Victor Vaissier -saippua tuoksuu ranskalaisittain laventelilta ja yrteiltä.

4. Kannullinen kesäjuomaa

Kesäpäivien auvon keskellä täytyy muistaa huolehtia myös nesteytyksestä. Kaikkein parhaimmalta juoma maistuu Bloomingvillen suloisesta kannusta (kork. 17 cm) kaadettuna. Toivottavasti tarjolla on myös marenkileivos tai kaksi!

5. Kodin seinätkin kukkimaan

Tämä kimppu ilahduttaa pidempään kuin neljä päivää. Taidejulisteen tekijä on Daniel Zachrisson. Saatavana kolme eri kokoa.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »