Kukkateline soutuveneestä, liiteri heinäseipäistä + muut kekseliäät pihaideat mökille
Piha ja puutarha
Kukkateline soutuveneestä, liiteri heinäseipäistä + muut kekseliäät pihaideat mökille
Mökkipihalla on lupa iloitella ideoilla. Hyödynnä tarpeettomiksi käyneet esineet sekä kierrätysmateriaalit ja loihdi niistä uutta! Poimi tästä parhaat omalle tontillesi.
Julkaistu 8.6.2016
Meidän Mökki
Pienessä pihassa säästyy tilaa, kun kukkaruukut pinoaa päällekkäin. Ruukkujen valumareikien läpi kulkee harjateräs maahan asti.
Kestävä kukkanen on tehty pienistä kuohuviinipulloista ja harjateräksistä. Betonijalustaan valettuna teräkset pitävät pullot tukevasti paikoillaan.
Tämän mökkipihan näyttävin koriste on tehty sahaamalla soutuvene kahtia. Istuinpenkit on käännetty näppärästi hyllyiksi.
Puuceen ei tarvitse olla väritön koppero pihanperällä. Tämän huussin ikkunat ja oviaukko on viimeistelty erimuotoisilla puulistoilla. Seinäkoristeina voi olla mitä mieleen juolahtaa.
Pieni kasvimaa syntyy näppärästi vanhaan puulaatikkoon. Tässä kasvaa tilliä ja persiljaa. Laatikon kattona toimii vanha ikkuna.
Kastelukannusta ei lopu vesi koskaan. Kannun siiviläosan läpi kulkee rautalangat, jotka pitävät paikoillaan muovikristalleista punottuja helmiä.
Jäteveden puhdistusjärjestelmän putkikaivojen päät sulautuvat mökkimaisemaan, kun ne piilottaa ilmaa läpäisevien korien sisään.
Heinäseipäistä rakennettua rakoliiteriä koristavat kuparinvärisiksi maalatut betoniset lehdet. Niiden muotteina olivat aidot raparperinlehdet.
Kommentoi »