Kesän paras terassi löytyy omalta pihalta! Hyödynnä 20 % etu ja ilmainen toimitus Parolan Rottingin tuotteisiin Meillä kotona -kaupoissa
Mainos
Kesän paras terassi löytyy omalta pihalta! Hyödynnä 20 % etu ja ilmainen toimitus Parolan Rottingin tuotteisiin Meillä kotona -kaupoissa
Ajattomat ja kevyet rottinkikalusteet ovat täydellisiä oman kesäkeitaan somistamiseen. Tutustu Meillä kotona -kauppojen viikon löytöön ja hyödynnä etu: tilaa kaikki Parolan Rottingin kukkatelineet sekä Saaga-malliston kalusteet –20 % alennuksella. Tarjoamme myös kaikille Parolan tuotteille ilmaisen toimituksen (etu jopa 39 euroa!). Kampanja on voimassa 5.6.2022 saakka.
30.5.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Kun auringonsäteet alkavat kesän kynnyksellä lämmittää, kotien ja mökkien oleskelutilat levittäytyvät hiljalleen seinien ulkopuolelle. Niin tekevät myös Parolan Rottingin kalusteet!

Parolan kukkatelineet sekä Saaga-sarjan kalusteet ovat ajattomia valintoja sekä sisä- että ulkotiloihin. Kauniit ja kevyet, käsityönä tehdyt kalusteet löytävät omat paikkansa terassilta sitä mukaa, kun kesäkeitaalle saapuu lisää lämmöstä nautiskelijoita.

Hyödynnä etu: tilaa kaikki Parolan Rottingin kukkatelineet sekä Saaga-malliston kalusteet –20 % alennuksella. Tarjoamme myös kaikille Parolan Rottingin tuotteille ilmaisen toimituksen. Löydät kaikki tuotteet täältä!

Etu on voimassa 30.5.–5.6.2022. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Katso tuotteet & löydä omat suosikkisi valikoimasta!

Rottinki on luonnonmateriaali, joten jokainen esine on yksilöllinen. Kaikki Parolan Rottingin huonekalut ja muut esineet tehdään käsityönä.

Neutraalien rottinkikalusteiden ilme muuttuu erilaisten tekstiilien mukana.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »