Meillä kotona -kaupat

Punamultamaalia, kukkivia tapetteja & pehmeät, kuuratut lattiat – poimi parhaat tuotteet kesämökin ehostukseen!

MAINOS
Punamultamaalia, kukkivia tapetteja & pehmeät, kuuratut lattiat – poimi parhaat tuotteet kesämökin ehostukseen!
Kaipaako kesäkoti pientä pintaremppaa? Kääri hihat ja ryhdy hommiin – lomaparatiisi on entistä ihanampi, kun piristät sitä tapeteilla tai maalaat nuhjaantuneet seinät kauniilla pellavaöljymaalilla. Kokosimme parhaat löydöt mökin ehostukseen Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 28.4.2021

Mökin ehostus: 5 vinkkiä pieneen pintaremppaan

1. Tapetit saavat mökin seinät kukkimaan

Romanttinen ruusutarha, reippaita kullankeltaisia raitoja vai leikkiviä lapsia? Jos epäröit tapetoida kotona, tee se kesäkodissa. Mökki on kuin tehty tapettihullutteluun – mitä jos kesäkodin jokainen huone henkisi omanlaistaan tunnelmaa? Nämä Tapettitehtaan paperitapetit ovat paitsi kauniita myös perinteisin menetelmin valmistettuja, siis täydellisiä mökille!

Tapetit kaunistavat kesäkodin

2. Kesäkoti kuntoon perinnemestarin opein

Ota remppa-apulaiseksi todellinen kunnostamisen konkari: perinnemestari Hannu Rinne. Perinnemestarin ohjeiden mukaan kunnostetut talot näyttävät remontin jälkeen ympäristöönsä sopivilta, niiden rakenteet ovat hengittäviä ja materiaalit tietenkin luonnonmukaisia.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Maali tekee ihmeitä

Kartanonkeltaista vai vanhaa roosaa? Billnäsinvihreää vai saaristonharmaata? Allbäckin pellavaöljymaalit ovat turvallisia maaleja, sillä ne eivät sisällä synteettisiä väriaineita tai liuottimia. Näillä maaleilla voit maalata sisällä ja ulkona lähes kaikkia kuivia materiaaleja, esimerkiksi puuta ja metallia.

Kaunissävyiset pellavaöljymaalit

4. Siveltimet puhtaiksi ja lattiat pehmeiksi pellavaöljysuovalla

Pellavaöljymaalin paras kaveri on pellavaöljysuopa! Se sopii pellavaöljymaalin siveltimien ja työvälineiden pesuun. Pellavaöljysuopaa voi käyttää myös yleispesuaineena. Tällä Allbäckin suovalla saat mökille myös kauniit, kuuratut puulattiat, jotka tuntuvat paljaan jalan alla mukavan pehmeiltä – aivan muulta kuin lakatut tai öljytyt lattiat.

5. Punamultamaalia sen olla pitää

Olisiko tänä kesänä korkea aika maalata mökki? Falun punamultamaali antaa mökille lämpimän punaruskean sävyn. Maali on kosteusläpäisevä eli hengittävä, mikä vähentää lahomisen riskiä. Muista hankkia myös sopiva pensseli!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »