Meillä kotona -kaupat

Kesälukemista alle kympillä! Tässä 10 kirjaa, joiden parissa viihdyt niin riippumatossa kuin kotisohvallakin

MAINOS
Kesälukemista alle kympillä! Tässä 10 kirjaa, joiden parissa viihdyt niin riippumatossa kuin kotisohvallakin
Kiinnostavatko elämäkerrat, laaturomaanit tai käsityöt ja itsensä kehittäminen? Kokosimme yhteen alennusmyyntikirjojen helmet, joiden parissa kesän viimeiset päivät kuluvat rattoisasti. Osta kirjat nyt Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 22.7.2020

1. Lempeä laskeutuminen arkeen

Suositun psykoterapeutin Maaret Kallion teos Inhimillisiä kohtaamisia pysähtyy olennaiseen. Miten osaisimme kommunikoida ihmisten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Miten olla aidosti läsnä? Kallio auttaa lempeällä otteellaan saamaan viestimme perille sekä meidät tulemaan kuulluiksi, nähdyiksi tai kosketetuiksi.

2. Viisas kuvaus ystävyydestä

Täydellinen kirja loppukesään! Lämpöä, lempeää huumoria ja viisautta – sitä kaikkea on Tove Janssonin romaani tulvillaan. Vähäeleisellä kielellä Jansson kertoo pienen tytön, hänen isänsä sekä isoäitinsä kohtaamisista Suomenlahden saarella.

3. Komea esikoisromaani oman paikan etsinnästä

Satu Vasantolan esikoisromaani En palaa takaisin koskaan, luulen on taidokas kuvaus eri aikoina ja eri maanosissa juuriltaan revityistä ihmisistä. Susanna matkustaa pohjalaisesta työläisperheestä Helsinkiin, irakilainen Fatima Pasilan poliisitalon pihalle. Martta taas on asunut koko ikänsä samoilla sijoillaan, mutta ihmiset hänen ympäriltään ovat kaikonneet yksi kerrallaan.

4. Uusi klassikko särmikkäästä ystävyydestä

Onko mahtava Napoli-sarja vielä lukematta? Nyt on hyvä hetki aloittaa! Sisilian köyhässä korttelissa varttuvien Lilan ja Lenun kasvutarina alkaa tästä romaanista, ja lisää nautinnollista luettavaa riittää vielä kolmen kirjan verran.

5. Raikas romaani taiteilijaelämästä

Mitä jos elämä meneekin ihan toisin kuin olisi odottanut? Saara Turusen palkittu Sivuhenkilö-romaani käsittelee kirjoittamista ja tunnustuksen kaipuuta, tappion hetkiä ja voittamisen kummallisuutta, odotuksia ja todellisuutta, jotka kulkevat alati omia teitään

6. Tehdaskylän ihmisten kohtalot

Luetko mielelläsi tarkkaa ja elävää ihmiskuvausta pikkukaupungista? Tommi Kinnunen on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista kirjailijoista. Jäljittelemättömällä tyylillään Kinnunen kuvaa tehdaskylän pienoismaailmaa, ihmisten kohtaloita ja heidän keskinäisiä suhteitaan sodanjälkeisessä Suomessa.

7. Uutta virtaa syksyyn

Myönteisyyden sanansaattaja Jutta Larm (ent. Gustafsberg) paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jutan henkilökohtaisen kasvutarinan lisäksi löydät kirjasta mainion kotijumpan, top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

8. Supertähden koko tarina

Antti Tuisku singahti Idols-ohjelmasta koko Suomen tuntemaksi vain 19-vuotiaana. Elämäkerta paljastaa, onko mahdollista säilyä omana itsenään läpi musiikkibisneksen hullunmyllyn. Yksityisyyttään varjeleva Antti Tapani kertoo kirjassa, miten hän on selviytynyt koulukiusaamisesta, läheisriippuvuudesta ja vaikeista seurustelusuhteista.

9. Uusia haasteita kässäfanille

Miltä kuulostaa käpyilty rannekoru, haarukkavirkattu bolero tai aurinkopitsikaulakoru? Innostava Lankatekniikoiden käsikirja esittelee perinteisiä tekniikoita tuotuina nykyaikaan. Perusteellisten kuvitettujen ohjeiden avulla opit tekniikat ja pystyt soveltamaan niitä. Jokaiseen tekniikkaan löytyy kekseliäitä ja tuoreita työohjeita, joiden kanssa pääset mukavasti alkuun.

10. Kesäisiä reseptejä varastoon

Rakastatko ruoanlaittoa ulkoilmassa? Mökin keittokirja inspiroi ottamaan kaiken irti mökistä, laittamaan herkullista arkiruokaa tuvan keittokomerossa sekä kokkaamaan kokonaisia aterioita ulkona muurikkapannulla, grillillä, savustuspöntöllä ja nuotiolla.
1 kommentti