Meillä kotona -kaupat

Hoi ikiremppaaja, kesäkanahaaveilija tai himosisustaja! Valitsimme täydellisen kirjan 8 eri kesätyypille – tilaa ne helposti omaksesi tai lahjasi!

MAINOS
Hoi ikiremppaaja, kesäkanahaaveilija tai himosisustaja! Valitsimme täydellisen kirjan 8 eri kesätyypille – tilaa ne helposti omaksesi tai lahjasi!
Kaipaatko lukemista tai mietitkö sopivaa kesätuliaista ystävälle? Kokosimme kesäkirjaston, josta löydät takuulla sopivan opuksen. Saat kirjat tilattua nyt helposti omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 18.6.2020

1. Hänelle, joka rakastaa luontoa ja sen antimia

Haluatko oppia keräämään, valmistamaan ja käyttämään luonnonlääkkeitä? Kirja esittelee rohtokasvien historiaa ja käyttöä kansanlääkinnässä, yrttien keräämistä ja niiden valmistamista rohdoiksi.

2. Hänelle, joka tekee kesäreissutkin ruoka mielessä

Miltä Suomi maistuu? Suomalaiset maut, maisemat ja ihmiset ovat tämän kirjan sydän ja sielu. Eat Finland vie lukijansa kotimaisiin maisemiin ja makuihin, läpi lähes koko Suomen, 1157 kilometrin matkalle etelästä pohjoiseen.

3. Hänelle, joka haaveilee maalaiselämästä (ja tietenkin pihakanoista)

Munia suoraan omalta pihalta? Ihanin kuvin ja tarinanpätkin ryyditetty kananhoito-opas kertoo, mitä kannattaa pohtia ennen hankkeeseen ryhtymistä ja kuinka se toteutetaan. Oppaasta selviää kaikki tarvittava: millainen kanala tarvitaan, mistä kanoja saa ostaa tai vuokrata, kuinka niistä pidetään huolta (ja lopulta luovutaan) ja miten munia käsitellään.

4. Hänelle, jonka kesä hujahtaa (jälleen) vanhan talon tai mökin kunnostuspuuhissa

Kuinka remontoida vanha hirsinen mummonmökki tai lautarakenteinen viikonloppumaja alkuperäistä rakennustapaa ja tyyliä kunnioittaen? Perinnemestari Hannu Rinne on kunnostamisen konkari, joka on kirjoittanut jo neljä vanhoja taloja ja niiden remontointia käsittelevää kirjaa.

5. Hänelle, jolle grilli on kesän keskipiste

Unohda iänikuiset täytetyt sienet ja mauttomat kasvisvartaat. Näillä ohjeilla valmistat grillissä oikeasti hyvää kasvisruokaa. Strömsöstä tuttu kokki Paul Svensson opastaa grillivihannesten ihanaan maailmaan.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
SISÄLTÖ JATKUU

6. Hänelle, joka todella haluaa viihtyä kodissaan

Jos luet elämässäsi yhden kirjan sisustamisesta, se on toivottavasti tämä. Kirja tarjoaa vinkkejä, joiden avulla opit tarkastelemaan sisustusta ja stailausta uusin silmin. Ruotsalainen Frida Ramstedt tunnetaan suositusta sisustusblogistaan (trendenser.se). Hän on myös trenditutkija ja sisustuskonsultti.

7. Hänelle, joka tahtoisi pelastaa maailman (ja mehiläiset!)

Haluaisitko ryhtyä vuokranantajaksi mehiläisille? Kotimainen mehiläisenhoito-opas auttaa tarhauksen alkuun ja varmistaa onnistuneen hunajasadon. Ei muuta kuin pörriäisiä pelastamaan!

8. Hänelle, jolla täytyy aina olla käsityö tekeillä

Jämälangoista syntyvät kaikkein mielikuvituksellisimmat, yksilöllisimmät ja hauskimmat neuletyöt, lupaa tämä kirja. Jos sinunkin kodistasi löytyy lankakerä jos toinenkin, tämä kirja on sinulle!

+ Kirja kenelle tahansa, joka haluaa päästä kesätunnelmaan!

Tove Janssonin Kesäkirja kertoo kolmesta ihmisestä, jotka viettävät kesää Suomenlahden saarella: Sophia-lapsesta, hänen isästään ja isoäidistään. Ennen muuta se on kertomus hyvin vanhan naisen ja hyvin pienen tytön ystävyydestä.
Kommentoi »