Meillä kotona -kaupat

Hoi ikiremppaaja, kotipuutarhuri tai himosisustaja! Valitsimme täydelliset kesäkirjat 8 eri tyypille – tilaa ne helposti itselle tai lahjaksi

MAINOS
Hoi ikiremppaaja, kotipuutarhuri tai himosisustaja! Valitsimme täydelliset kesäkirjat 8 eri tyypille – tilaa ne helposti itselle tai lahjaksi
Kaipaatko lukemista lomapäiviin tai haluatko ilahduttaa ystävää pienellä lahjalla? Kokosimme yhteen kesäkirjat, joiden joukosta löydät takuulla sopivan opuksen. Ja mikä mukavinta: kirjojen tilaaminen onnistuu nyt suoraan jutusta Meillä kotona -kauppojen kautta!
Julkaistu: 9.6.2021

Kesäkirjat: 8 poimintaa eri tyypeille

1. Hänelle, joka rakastaa luontoa ja sen antimia

Haluatko oppia keräämään, valmistamaan ja käyttämään luonnonlääkkeitä? Luonnon kotiapteekki -kirja esittelee rohtokasvien historiaa ja käyttöä kansanlääkinnässä, yrttien keräämistä ja niiden valmistamista rohdoiksi. Kirjan on kirjoittanut Frantsilan yrttitilankin perustanut agronomi Virpi Raipala-Cormier.

2. Hänelle, jolla on grilli kuumana koko kesän

Vain parasta kesäpöytään! Jos kaipaat uusia grillausideoita, Tammen suuri grillikirja on kuin tehty sinulle. Uusia ideoita sisältävä opus on myös kiva tuliainen vaikkapa mökin grillimestarille.

3. Hänelle, jonka kesä hujahtaa (jälleen) vanhan talon tai mökin kunnostuspuuhissa

Kuinka remontoida vanha hirsinen mummonmökki tai lautarakenteinen viikonloppumaja alkuperäistä rakennustapaa ja tyyliä kunnioittaen? Perinnemestari Hannu Rinne on kunnostamisen konkari. Kesämökkien kunnostamista käsittelevässä opuksessa perehdytään mökin huoltohommiin: opit tekemään pienen pintarempan tai vaikkapa kunnostamaan kaivon.

4. Hänelle, jolla on kesäisin ikuinen kalaonni

Miten kalat peseytyvät? Osaavatko silakat äännellä? Radioäänenä tunnetun Juha Laaksosen Sitkeä simppu ja muita kalajuttuja -opus vie lukijan vedenalaiseen maailmaan. Tätä kirjaa on mukava selailla lastenkin kanssa.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Hänelle, joka todella haluaa viihtyä kodissaan

Jos luet elämässäsi yhden kirjan sisustamisesta, se on toivottavasti tämä. Tyylikäs koti – sisustamisen käsikirja tarjoaa sisustussuunnittelijoiden vinkkejä, joiden avulla opit tarkastelemaan sisustusta uusin silmin. Kirjoittaja Frida Ramstedt tunnetaan suositusta sisustusblogistaan, ja lisäksi hän on luennoitsija, trenditutkija ja sisustuskonsultti.

6. Hänelle, jolla kilisevät puikot kädessä kesähelteelläkin

Kesällä on sopivasti aikaa – ja valoisia iltoja – neulomiseen! Islantilaisia neuleita on laadukas, islantilaista alkuperää oleva neulontakirja. Muhkea islantilaisneule on mukava lämmike viileisiin kesäiltoihin, syksystä ja talvesta puhumattakaan.

7. Hänelle, jolla on suurempi pihaprojekti mielessä

Kohti unelmien pihaa! Pihasuunnittelijan ABC ohjaa pihojen suunnittelun saloihin ja näyttää uudispihan ja kunnostettavien puutarhojen koko projektin unelmoinnista aina käytännön valintoihin asti. Tämä opus kannustaa tarttumaan paperiin ja kynään, ja sitten lapionvarteenkin!

8. Hänelle, joka saunoisi vaikka joka ilta

Sauna tekee ihmeitä, sehän tiedetään! Teos tarjoaa tietoa saunahoidoista ja helppoja reseptejä itsehoitoon. Mökkisaunasta astuu ulos entistä ehompi ihminen, kun ruumis ja sielu on hoidettu käärein ja kylvyin.

+ Kirja kenelle tahansa, joka haluaa päästä kesätunnelmaan!

Tove Janssonin Kesäkirja kertoo kolmesta ihmisestä, jotka viettävät kesää Suomenlahden saarella: Sophia-lapsesta, hänen isästään ja isoäidistään. Ennen muuta se on kertomus hyvin vanhan naisen ja hyvin pienen tytön ystävyydestä.

+ Kirja, joka saa sisäisen Akun heräämään

Mikä olisi parempaa kuin viettää sadepäivää Aku Ankkojen kanssa, vaikka ihan aikuisenakin? Mukana tarinat Aku Ankan uusi uima-allas, Aku Ankka ja villivarsa ja Onnea, Aku!

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla. Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti