Avotakka

Kesäiset sisustuslöydöt: ihastu keveisiin kuoseihin ja viherkasveihin

Kesäiset sisustuslöydöt: ihastu keveisiin kuoseihin ja viherkasveihin
Kesäpaikka tai kaupunkikoti – samat ideat sopivat molempiin. Kevennä tunnelmaa raita- ja kasvikuoseilla sekä erilaisilla viherkasveilla.
Julkaistu 31.7.2017
Tee sivupöydälle runsas asetelma, jossa on eri korkuisia viherkasveja yhtenäisissä suojaruukuissa. By Lassenin keraamiset suojaruukut alk. 39 €, Finnish Design Shop.
Teetä rakkaista valokuvista mustavalkoiset versiot ja rajaa ne mustilla kehyksillä. Taulukollaasi sopii myös paneeliseinälle. Lexingtonin puuvillapeitot 165 €/kpl, Stockmann.
Raidallinen tapetti raikastaa eteisen ilmeen. Musta on tehokas vastapari vaalealle seinälle. Sandbergin Rand Scandinavian Stripes -kokoelman Emilia-tapetti 85 €/rll, Maricken.
Valaisimen kirkas lasijalka on kuin kukkamaljakko, ja karheapintainen tekstiilivarjostin langettaa pehmeää valoa. House Doctorin Big Lamp 219,95 €, Living and Company.
Vahvat värit ja kuosit ovat hehkeimmillään kesän valossa. Asusta sohva mehevillä kukkakuvioilla ja leveillä raidoilla. Hyasintti-, Tiiliskivi- ja Ruutu Unikko -tyynynpäälliset alk. 29,50 €, Marimekko.
Käsin muovattu keramiikkamaljakko on ajanhenkinen valinta. Yhdistele kuviollisia vaaseja yksivärisiin ja pyöreitä kulmikkaisiin. Käsin maalattu vaasi ja marokkolainen maljakko 70 €/kpl, Tine K.
Siestan aika. Bambulaveri on lokoisa terassikaluste mutta salonkikelpoinen myös sisällä, 89,90 €, Granit.
Kuviollinen laattalattia, rouheat tekstiilit ja isot ruukut tekevät boheemin lomatunnelman kotiin. Kuvan tuotteet, Zoco Home.

Lue lisää:

Kommentoi »